Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Srbiji zavejalo prosli mjesec, u Hrvatskoj evo voda odnese sve... Samo u BiH lagano oko 20C u po februara... Sta li se nama sprema pa nam je ovako lijepo...
..snježno ljeto :)
Ma jok nesto vise dismr na bosansko proljece za vrijeme zime i proljeca... A na ljeto cemo da skapamo. Sto od gladi sto od zedji jer nam nije nakapalo na vrijeme. A u medjuvremenu ce "snalazljivi" stalni lideri da prezive jeduci nase cirozne dzigarice :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
To ti je kad si u EU ne treba ti viza da predzes iz Slovenije u Hrvacku... kd nas na Granici ne bi moga preci :D
Sada će to riješiti don Dragan Čović, kada može preusmjeriti Radobolju valjda će i sve rijeke koje dolaze iz Slovenije prebaciti u Mađarsku ili u Tungutiju. Treba vratiti Milanoviću na njegovoj pomoći.
ALO Rvatska, evo imam 200.000 dobrih polovnih gumenih čizama "made in ex-yu" vrlo povoljno, samo jedan mali problem, sve su "desne".
Nas izgleda obileze ove vremeske nepogode... ALi zato gori Bosna kad narodu izadje da rastjeruje ove lopove...
Samo nas i nevremena zaobilaze.. tuuuuuga brate :3
Sreca pa imamo riječnu nezavisnost od svijeta :)
Nedajte da se voda iz Slovenije prelije u Hrvatsku :)
Slovenija nako malaa, a tako ebena..
Neće njima ništa lijepo iz dežele.
Neboj te se kurvati, prezivet ce te vi ovaj talas. Govan uvek isplivaju i ostanu na povrsini.
Jesul' arhive dobro, to me zanima.