Zahtjev hrvatskih intelektualaca
0
Hrvatska: Referendum nakon haške presude generalima
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha hrikrscanske vrijednosti ... pa stvarno ste biseri
Prvo ste Srbima oduzeli pravo konstitutivnosti ,a potom proglasili nezavisnost, a potom učinili da SRBI NESTANU SA OVIH PROSTORA , Srbi su imali veća prava u Austrugarskoj od Hrvata (dok se dio Srbije nije oslobodio od Turske ) , čitav taj prostor je Srpska kraljevina osloboidla od Austrougarske . POčinili ste genocid nad Srbima . Koliko je bilo Srba bilo u 16 , 17 , 18, 19 , 20 i 21 vijeku na tim prostorima . Sud može donijeti samo istinitu odluku ili političku odluku ,a možda i politička bude nepovoljna po vas .
Posebnim proglasom \"Srpskom narodu u Hrvatskoj\" od 12. januara 1944. godine Srpski klub vijecnika ZAVNOH-a obrazlozio je sopstvenu pojavu kao \"znak ravnopravnosti Srba i Hrvata\" i \"garanciju da ce interesi srpskog naroda biti pravilno zastupani u slobodnoj Hrvatskoj\". Glavni odbor Srba u Hrvatskoj prilikom osnivanja oznacen je kao \"politicka organizacija jedinstvenog srpskog naroda u Hrvatskoj\", ciji je zadatak da omoguci \"razvijanje slobode misli\", i kao \"dovoljna garancija da ce Srbi u Hrvatskoj i dalje uzivati blagodeti ravnopravnog naroda\". Sami Srbi su sve svoje krvlju stecene tekovine osecali kao \"vidna obiljezja ravnopravnosti srpskog i hrvatskog naroda u Hrvatskoj\".
E MOJI STUDENTI VAS SU PRODALI SVI VAŠI LIDERI , OD PRVOG DO ZADNJEG, OPLJAČKALI DRŽAVU I SAD SE VI KOPRCAJTE KO KOKOŠ BEZ GLAVE. VI SAMO UŽIVAJTE \"PARTY OHNE ENDE\" , PA KAD ZAVRŠITE STUDIJE RADIĆE TE KOD KRIMINALNIH-BIZNISMENA ZA MIZERNU PLAĆU !
Hrvatski studenti su U PRAVU 100% , ali oni traže pravdu koja treba da dođe, njihov predstavnik svih Hrvata u BiH Čović jede prasetinu i pije čljivu sa onima koji svaki dan predaju tužbe protiv Hrvatskih i Bosanskih branitelja, jer hoće da pretvore sebe u Žrtve a nas sve u Agresore. Problem jeste kod neprijatelja, ali i u vlastitim redovima mora biti čistike.
Mlade moramo upozoravati od stetnosti sajta SAX i posebno treba uciti mlade da na svakom koraku svakom SAX Uredniku j...u sve Najmilije i Mrtve i da ih dobro Izg-njece ako ih vide upravo radi dopustanja svakojakvih komentara na ovom ratn-ohuskackom sajtu..... SAX UREDNICIMA,ADMINIMA,MODERATORIMA I FORUM ADMINIMA ZELIM SRECNU 2012 SA ZELJOM DA IM SE NAJ-E-BE-M SVEGA NAJMILIJEG OD NAJMANJEG DO NAJVECEG A POSEBNO ONE KOJI IM POCIVAJU U MIRU