Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa zena.
malo su joj oci frljave realno
Bravo Kolinda,boli te kuvac!
Hm...sto.nije ovako.burno reagovala kada su njene.generale oslobodili...ne branim.onog debelog sabana...nego ono razmiljam.....
Kolindu za DOPISNOG AKADAMIKA EU, odjel pravne nauke Hag.
Ljepotica i majmun
Само напријед! Док сваки Србин не буде осуђен, а сваки Муслиман и Хрват ослобођени, неће бити правде. Јел' тај фазон?
Bravo kolinda carice
Svaka cast gospodjo. Dok nasi metilji na drzavnoj sisi sute ko pizde
Ha ha ha
Moraju Hrvati da nas po ko zna koji put uvjere da su ubjedljivo najbestidniji i najpodmukliji narod na svijetu. Sve je pocelo sa Pavelicem, pa Tudjmanom, pa Mesicem, a evo sad i ova bestija praznoglava, za nijansu gluplja od njenih muskih prethodnika, ali jednako zla i pokvarena.
Zar ima primitivnijeg i glupljeg naroda od vas srba. Nema . Glumite u pornicu vec 600 godina i nikad da primjenute pozu . Uvjek vas neko kara . Daj se malo organizirajte pa vi malo jebite!
Da ga je pisao Josipovic nista ne bi komentarisao,ali kad ustaska HDZ pise pismo UN-u o cetnickoj SRS i Voji Seselju,gde je tu mozak?Kao da su ustase nesto bolje od cetnika.Sve dok vladaju nacionalne stranke koje su dovele do ratova na prostoru bivse YU nema tu zivota.Ljudi se menjaju u tim strankama ali ideja ostaje ista.
Zena dostojna onoga sto jeste! CESTITAM !!!
Bravo, gospodjo predsjednice.
Konačno da neki visoki zvaničnik reaguje. Ovi naši , podjeljeni mutavci , dok sve saberu i oduzmu , ...piši propalo. Ovaj potez predsednice Hrvatske je za svaku pohvalu , i samo se svi možemo nadati da će u drugostepenom postupku dobiti zasluženo. Isto tako se moramo nadati da će i postupak protiv ludog dotura , završiti bar malom pravdom za sve žrtve i preživjele . Ova prvostepena kazna to nije. PS samo treba pogledati presude europskih sudova za mnogo manje gadosti , pa će sve biti jasno
Ubila se za red tube
Ubila se za red tube