Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Bakir ovako isto, samo sto on izadje iz Audija, i kurci se pred kamerama, hvata se za kragnu, Pokra po drzave uz pomoc Uhljebasa, i govore narodu SDA vas je odbranila... E pa bakire ako cemo iskreno, Narod je odbranio SDA, a ne SDA narod....
100 000 Radnih mjesta....Ne zaboraviti, NE OPROSTITI!!!
SVE U VEZI S NJOM ME PODSJECA NA PORNIC, NE ZNAM STO :D
:)))
Bravo Kitarević, tako i treba predsjednik da izađe među narod da vidi kako narod zaista živi...
provodi se mala o državnom trošku
Kolinda na sve strane, e jeste vrijedna.
Naslov prepravit u "Kolindina riba" :-D
Dobra koka.
sto je lola zguza priso
Hrvatska Merkelica.Kraljica Balakana.
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli. Ekipa drzi i pekaru "Mrvica".
Lijepi plocice, lovi ribu, vozi brod.. Jos malo pa ko Putin, jase medvjeda hahaha.. Inace svaka cast gospodji, osvjezenje na balkanskoj politickoj sceni!
Onda su njenu ribu lovili, nesto kasnije
Ove rundete svugdje ima!
Da volim pite bila bi pitarovic
Zasto mi Klixače ukidaš Komentare
Dobra Kolinda pravo...
jel uhvatila kita