Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a stace da dobiu od te unije eno him bugara rumuna i grka, fukara osaje fukara bila ona u eu ili nebila... bolje da nas tamo nikada neprime bar smo svoji na svom
Dabogda nas zemljotres ili kakva erupcija vulkana unistila, a sve grobove prekopala i odorala. Dabogda svi u rupu iscezli za vijeke vijekova.
Gledajuci kulturnu Hrvatsku, samo postajemo vise svjesni nase smecarske Bosne. Zaista, danas je naveca sramota biti Bosnjak, bosanski Srbin ili bosanski hrvat. Nismo mi zasluzili nigdje, niti imamo kapaciteta. Srednji vijek vlada, sivilo i mrak. Primitivni inat i jos primitivniji mentalitet.
turska je azijska zemlja 97%, samo 3% se naslanjaju na europu. prema tome, nemaju sta traziti u eu.
Joj kako ce ih oderati prognani Srbi kad udju u EU i budu morali suditi posteno
moze..ukoliko za tako nesto budu glasali bosnjaci i srbi.
Kolko smo zatucani i primitivni, i Kosovo i Albanija ce prije nas uci u EU. BIH4EVER!
Moze li se Herceg Bosna pripojit svojoj republici Hrvatskoj i sa njome uci u EU?
jasta....ljudi nemaju tz republiku srpsku krajinu i vidi ih kako napreduju...nema tko da ih koci. bravo!
Koga je jos briga za pristupanjem EU ???