Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@TAKOZVANI \"RS\", TJ GOVNARU!!! SVA FAŠISTIČKA BIT TAKOZVANIH \"SRBA\" (SMRDA) ISKAZANA JE U TVOM USRANOM \"KOMENTARU. TAKOZVANI IZMIŠLJENI \"SRBI\" SU 99,9% FAŠISTIČKO-GENOCIDNA GOVNA, I KAD-TAD ĆETE BITI ISTRIJEBLJENI!!! SMRT SRBIJI - SLOBODA LJUDIMA!!!
Drogba ko je stoka vidi se prema rezultatima koje postizete u bilo kojoj oblasti nauka, sport, muzika itd znaci stoko sve ti je jasno vi ste kao govna, tj otpad ljudskog roda nicim nista zaduzli ovaj svijet osim sto kad crknete, malo oplodite zemlju Uskoro cemo mi vama iz RS uvesti vize kao sto to radi Izrael usranim Palestincima necete vi nama zagadjivati vazduh pozz
Ja tu stoku ne bih pustio ni sa vizama da dodju!!!