Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...što su ti balkanski mostovi...sad ga ima, sad ga nema :)))
mora da ga je Miner Vlado ošajcov'o.......... :-)
...praljak će to "sagradit"...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kao sto sam vec ranije napisao: "Pa Hrvatska se odlucila za gradnju tog mosta prije xxxx godina, pa sta? Nista se nije desilo i sumnjam da ce se ista i desiti u buduce." Ako imaju pare, mogu pokusati da ga prave, ali to u medjunarodnom pravu vuce posljedice. Sto bi hercegovci rekli: mozes vrečati ko vo, ali mosta nema. A sto bi nadrealisti rekli: more bit bidne, a more bit nebidne, ali para nema.
Bolje i prihvatljivije rjesenje za BIH je zaobilaznica a ne most koji ce nam i EU izgleda nametnuti..
Most nije najbolje rjesenje, niti ce ikad biti. Najbolje rjesenje je ono sto je Hadzic predlozio, a to je zaobilaznica.
kakvo je to rješenje, da cesta koja povezuje hrvatsku ide kroz drugu državu, a građani unije, da bi došli u dubrovnik izlaze iz unije, sa svim zakonskim procedurama predviđenim za to, malo je nategnuta teorija o tome kao najboljem rješenju. najbolje rješenje bi bilo da je neum u hrvatskoj, ali nije, dakle most, tunel, trajekti, pa šta stručnjaci kažu.....
Ovaj projekat treba podrzati samo ako ce i BIH imati nekakve koristi od ovoga,a ako je ovo samo HDZ-ov lopovluk onda nista od toga.Ne treba pristati i ako bude veliki pritisak EU.
a kako to bih može podržati ili ne podržati ovaj projekat....
abc-u nije stvar u parama - stvar je u gaćama. Treba stisnuti i kao bivši agresor u miru nekome oduzeti i m2 teritorije. Ne ide, BiH nikada neće dozvoliti da joj se kontroliše prolaz na otvoreno more i morske puteve. To je to!
bih i sada ima i uvijek će imati izlaz na otvoreno more kroz hrvatske teritorijalne vode, bilo mosta ili ne bilo.....
Propade HDZ-ovcima i ovaj pokušaj propagande. Ali suđenja za krimilal će svakako biti!
Nisu kako treba ni zakoracili u EU, odma' na jasle...
Ne brinite gradi se Hvala Bogu!
Mostovi spajaju ljude!
Procitali komentare na Klixu pa se prepali :D
eto ga sad... pa daj više odlučite se ili gradite taj famozni Pelješki most ili ne gradite...
ma nemaju para ni pameti za to
Hrvatska je vec napravila nekoliko velikih mostova kojima je povezala svoje velike otoke sa kopnom. Ne znam zasto svi toliko sumnjaju u ovaj most. Kad su imali pare za prethodne, imat ce i za ovaj.
Tako je ABC, u RH postoji niz velikih mostova i vijadukta, dubrovačka rijeka, krk, pag, maslenica, krka, vir, pa oni nadvožnjaci na dalmatini i prema splitu......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)