Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo, sretno. Srbija je otpočela pregovore. A mi još ganjamo JMBG i ostala osnovna ljudska prava. Nije ni kod njih sve sjajno-bajno, ali smo mi baš zglajzali.
Ne možeš porediti jedno nacionalne zemlje i naš bučkuriš... Mi se ne možemo dogovoriti koji je dan sutra
Ma ja ne mogu da zamislit da se tri brata rodjena pod jednim krovom dogovore kamoli ovaj nas CIRKUS ?!! Nikad mi nece bit jasno - sta ce mi TROGLAVA azdaja na vrhu ove smijesne vlasti !
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mi ne mozemo ni na Eurosong.
Koji komentari..Bosna puca od energije, bogatstva rudnih, prirodnih...pa onako skepticno poput Svicarske ismijava "jadne" Hrvate sto su usli u EU. Pa ima li vecih robova EU od Bosanaca?
Znate li što predstavlja zastava Europske unije? Na blagdan Bezgrešnoga Začeća, 8. prosinca 1955., Vijeće Europe prihvatilo je rješenje da europska zastava bude 12 zlatnih zvijezda na plavoj pozadini. Kako je do toga došlo, naknadno se nagađalo, ali nikada nije službeno objavljeno. Nakon objave, proširila se vijest da je prihvaćen nacrt francuskog umjetnika Arsenea Heitza. U razgovoru za časopis Lourdes, on je godine 2004. izjavio da je nadahnuće za europsku zastavu našao u Marijanskoj ikonografiji koja Gospu prikazuje sa zlatnom krunom: „I znamenje veliko pokaza se na nebu: žena odjevena suncem, mjesec joj pod nogama, a na glavi vijenac od dvanaest zvijezda.“ (Otk 12,1). Tako je kruna od 12 zvijezda žene iz Otkrivenja postala zastavom europskih naroda. Plava boja i kruna 12 zvijezda dolaze iz marijanske pobožnosti, a zvijezde su zapisane u knjizi Otkrivenja. Tajanstvena žena s krunom je – Gospa, a boje i simbol, plavo nebo i 12 zvijezda, preuzete su iz kršćanske umjetnosti. Obistini
Ne volim Europu, ali sretno vam bilo.
nek' im je sa srecom i nek' im je Bog na pomoci..
Usla hrvatska a uskoro ce joj se pridruziti i nas treci hrv entitet koji ce se pripojiti matici
bosman, te tvrdnje su stare koliko i moderno čovječanstvo!
Neka sex pocne
Kazu da nije dobro sto su usli u EU.Ne bih se slozio! http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/gradzani-europske-unije-ovo-od-danas-morate-znati---292876.html
nista ostaje samo da kazemo SRETNO HRVATI .... svaka vam cast na sloznosti i predanosti konacnom cilju ... samo da vam se Unija ne odbije od glavu ili da vam se ne desi scenario grcke ... a u medjuvremenu mi cemo se vamo nadmudrivat sa ova 3 djuturuma gore na vrhu i sa JMBG-om kojeg bi oni eto ko fol dali ali nesto im ne ide... ovih dana je u bosni potreban kvorum da odlucis 'oces li jest crni il bijeli hljeb i hoces li uopste ista jesti ...
Grčki problem je uzrokovan članstvom u monetarnoj uniji (euro kao platno sredstvo)
jesu usli ili je njima uslo? :))))
Mozemo mi pricati sta hocemo ali Hrvatska je dobila mnogo.Za razliku od Rumunije,Bugarske i Grcke oni su se ozbiljno posvetili problemima u svojoj drzavi.Pohapsili su korumpirane u zdravstvu,na univerzitetima cak je i bivsi premijer zavrsio u zatvoru.Vrijedni i ambiciozni ce iskoristiti prednosti ulaska u EU,pristup raznim fondovima,lakse poslovanje i izlazak na EU trziste itd...Mi smo na zalost u svemu zadnji a sa ovakvim politicarima i mentalitetom sumnjam da cemo uci u skorijoj buducnosti.
Hrvatska će, ako usporedimo izdatke i primanja, ukupno od članstva u Europskoj uniji potencijalno uprihodovati 360 milijuna eura samo u prvih pola godine članstva u 2013. godini, a u 2014. godini se taj iznos penje do nešto više od 620 milijuna eura. S druge strane, u tih godinu i pol Hrvatska će platiti 835.680.000 eura kao članarinu za EU, ali i u temeljni kapital Europske investicijske banke, a potencijalno može povući 1.805.773.000 eura. Treba, međutim, napomenuti da je iznos koji se odnosi na izdatke fiksan, ali to nije slučaj i s primanjima jer su ona potencijal koji ovisi o nama samima tj. o projektima koje ćemo predložiti kako bismo povukli novac.
Citava sinosnja svecanost oko ulaska u EU je bila tako tuzna i kao neka zalopojka.
ja usli su i sta sad?!
Sta je bilo vece zelja za razdruzivanjem ili ponovnim udruzivanjem? UZ napomenu imali ste nekad vise samostalnosti, sretno vam bilo.
Vidi vidi Bevandice na slikama,,,cudi me kad bi to proslo bez njeg
Ne treba nama EU. Nama treba samo pametni mentalitet. Ali to je nemoguca misija.