Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blokirani su sami sa sobom.
Srbija otvara poglavlje 24. Poglavlje 23 malo ce sacekat. To je ipak napredak u pregovorima, a ne blokiranje. Bolje da pogledamo gdje je nasa BiH
@gazi.bengazi bravo za komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
P O Š T E N O , bar ih vojskom ne napadaju, ovo je ipak civiliziranije ... Mora se nekad i šešelj-mladić-dabić-đukić ... zaštitnike pameti naučit
....ma ovo ih više boli nego da smo ih nagarili topovima i mitraljezima...
Prc Milojka !
Mnogo bitnije ali je to istina da BIH nece uci u EU pre svih sve dok se ne resi pitanje onih osoba koji su dovodjeno iz zemalja Bliskog Istoka da ratuju da bi posle dobili drzavljanstvo a stite ih politicari iz Sarajeva.Pre nekoliko dana izasla je vest kako je BIH regrutni centar za one koji ratuju u Siriji Iraku Avganistanu za ISIL.Dakle BiH nece uci u EU sve dok ne ispuni sve uslove kao za sve clanice a posebno sto se ovoga tice da ne pricamo jer posle svega sto se desavalo ovo je veliki problem koji ce neko morati resiti inace od BIH nema nista.
po ko zna koji puta hrvati pokazuju svoje komplekse.
Srbi su karcinom evrope i netreba im dati da bolest prenesu dalje barem jednom 500 godina dok nepostanu normalni ljudi ako i tada budu normalni pitanje je veliko.
Cisti dokaz da sve poraze slave kao pobjedu....
Jedini način je da Ivica poturi svoju hanumu Karamarku na servis kao onomad Lazarevu Milicu i Oliveru
Gosoidine za svaki dvor ide samo najbolje nikako "potureno". A gde moze bolje od Lazareve cerke. Niko nikom nije "poturo" vec je zahtevano .
Sve izgubljene ratove slave kao pobjedu.A evo i ovo blokiranje vecina govori da im ide na ruku.Nevjerovatan narod.Najbolji,najjaci,najljepsi,najpametniji....Jednostavno dasadni ljudi.
@dragandjogic S obzirom na antievropsko raspolozenje kod Srba, ovo i dodje kao pobjeda, jer vecina Srba ipak ne bi u EU. Citajuci komentare, vidim da se Srbi raduju blokadi i mole Hrvatsku da nastavi da blokira.
Sve izgubljene ratove slave kao pobjedu.A evo i ovo blokiranje vecina govori da im ide na ruku.Nevjerovatan narod.Najbolji,najjaci,najljepsi,najpametniji....Jednostavno dasadni ljudi.
Blokirali bolje receno ucinili uslugu mi svakako ne zelimo u kurvu evropu
Srbija otvara poglavlje 24. Poglavlje 23 malo ce sacekat. To je ipak napredak u pregovorima, a ne blokiranje. Bolje da pogledamo gdje je nasa BiH
Brao Rvati,nedajte im nikad u EU ,nije to za njih,oni trebaju u Sibirsku Uniju
Trazili ste izvolite ga. Ne budet se kurcit.
Šta kaže patuljak Dačić (medeni kolačić) gaze li hrvati srbiju?? Makar je ne bombarduju kao Dačićevi istomišljenici hrvatsku prije 20-tak godina:))
Ironija, u pokusaju da im naskode ucinit ce im uslugu. Kad bi Bosna ili Srbija usle u EU ono malo omladina sta je ostlalo bi otislo i tako bi fino osigurali da nemaju buducnosti....... Da ne zaboravimo cinjenicu da EU malo pomalo postaje komunisticka diktatura, 70% zakona dolaze iz EU parlamenta u kojem nema jedna jedina osoba koja je demokratski odabrana, a predsjednik je Martin Schulz, inace bivsi vodja Njemacke komunisticke partije.......
Oni blokiraju srbiju na putu ka EU, tacnije poglavlje 23 ali treba pogledati gdje je Srbija u pregovorima a gdje Bosna i Hercegovina. Srbija je otvorila dosta poglavlja a u Junu ce ih jos otvoriti dok je BiH tek poslala prijavu. Nazalost, moja domovina BiH je daleko iza svih zemalja bivse Jugoslavije kad je rijec o putu ka EU.