Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se...hmm. Epp reklama. Ako se osecas prevarenim ili si tuzan i\"sam\"! Ti lepo prihvati Islam!.... Ja imam \"brosure\" svih monoteistickih religija. Mozete procitati njihove \"perfomanse\" i fabricku garanciju! Pa koji \"tip\" vam se svidi,uplatite na ziro racun! Pa cemo vam uruciti dzepnu knjizicu i \"magazin\" sa najnovijim modelima adekvatne odeche!.... A za gospodu koja se odluci za mnogobostvo,neka stanu u liniju lijevo! Ovde vam sve lepo pise,a ovo je moja \"vizit-biznis kartica\" \"Prodavac-Sales reprezentative svih Vijera!\". Al ne zaboravite,ma kako ga zvali,Bog-Alah-Gospod-Manuti je jedan!
@logicar MMF je sranje, Islam je ono sto nam treba
Hrvatska ima KLJUCNU ulogu u regiji?!...Ali je kljuch izgubila u \"korupcionom sahtu\". A sto se tice,ko je prodao \"veru za vecheru\". Prodali smo \"svi\" guzu MMF-U. Pita Bankar Lihvara,znas li ti ko je dobar Bosanac Srbin i Hrvat? Ha pa to je lako pitanje,\"Onaj koji placha urednu kamatu\"! Delimicno si u pravu,\"Onaj koji placha uredno VISOKU kamatu!\" Svi su sada nacionalno ponosni i \"ne zavisni\" ali su Ekonomski na kolenima \"ZAVISNI\"!
naravno mislim na reisa
ma daj ne seri.ti si sigurno poturceni katolik koji je to ucinio za nesto manje od ove spomenute vecere...
@reise, sisaj mi gangrenu!
hrvatska ima moj K! I hrvatski narod ne postoji, sve su to pokatoliceni bosnjaci, muslimani koji su prodali vjeru za veceru.