Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sa ovim srpskim ekstremistom oko broja crkvi. Ako koji narod ima vise vjerskih objekata po stanovniku onda smo to mi Bosnjaci. A nikakve koristi od njih.
@bog Čuj ovog paćenika u Srbiji rastu crkve Srbija sa svojih pet puta više stanovnika od Bošnjakistana ima manje crkava nego vi džamija baksuze i te crkve nisu uopste upadljive i ne puštaju neartikulisane zvukove ko te vaše bogomolje
Dunav granica?! Pa nije svugdje... ima i na drugoj strani Dunava Hrvatske! A sto je potpisao ovaj ili onaj, nas ne interesira...
Apatin je već izgradio riječnu marinu. Otvorena je jula prošle godine. Stvarno ovi Rvati nisu u tijeku. Fino im piše u tekstu da se Dunav pomijera ka zapadu i mijenja pravac. Nije to nikakva zavjera protiv vaskolikog hrvatskog pučanstva nego prirodni fenomen.
Kada im odgovara onda se pikaju austrijski katastri (sjetimo se samo slučaja Martin Brod kada je HV probala ući pa ih SFOR istjerao) a kada ne onda AVNOJ-evske granice. Tuđman i Milošević su potpisali dogovor o razgraničenju na Dunavu tj. granica između Hrvatske i Srbije je Dunav i pored toga što se atari pojedinih sela iz Srbije nalaze u Hrvatskoj i obrnuto. I tu više nema priče.
gledaj sto rastu crkve srba,,sigurno da proporcijalno najvise bogomolji na svjetu ima u srbiji prema broju stanovnistva,:)
Ah, prirodno je da i morska granica ide sredinom zaljeva... Pa ništa od toga kako janezi kažu. Bit ce ovdje još prepucavanja. Kolko znam sličan problem ima i BiH sa Hrvatskom na rijeci Uni. Al ne sjećam se cija se obala \"povećava\", tj. cija strana više erodira.