Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prepoštena i prepametna je ova ekipa iz MOST-a da bi se priklonila HDZ-u ... Ili, bolje rečeno, teško je od HDZ-a napravit poštenu stranku koja bi radila u interesu naroda, bez nepotizma, mita, korupcije i bez "uhljebljavanja" svojih vojnika... A upravo to su uvjeti MOST-a ... !?!
...hdz je u biti paramilitarna kriminalna politička organizacija. rahmetli franjo ju je stvorio u najboljem maniru i po uzusima latinoameričkih diktatora.
Proširi to malo commie, ako misliš bit objektivan. Ovako će ispast još da jedino HDZ ne valja ... ! ! !
Ne bih da se mjesam u unutarnja pitanja Republike Hrvatske. Ne bi ni vi trebali, razgodite malo
Zovi Čovića na pregovore, zaje.aće on i Most i ćupriju...
Znači sutra hdz počinje uvlačenje čelnicima MOST-a i manipulisanje činjenicama ne bi li ih prevarili kao i svakoga s kim su imali posla. Smrt fašizmu, sloboda socijaldemokratiji.
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/vucic-i-cenzura-niko-ne-sme-da-promovise-knjigu-smenjenog-urednika-novosti-clanak-2011819
Samo ce da ih nalazu ko i SDA ove nase SBiH, SDP , DF, Sefera da potpisu i onda karanje....po njihovom , ne mozes ti kad ovdje hodze i popovi jos uvijek po firmama i fabrikama hodaju.
Započnite vi suradnju s nama i zaradite! Garantiramo profit od 400% u odnosu na početni ulog. Više na webu!
...jel još ima levata da se "prime" na šuplje?
nikad nece vise dobiti moj virtuelni glas ako se spanđaju sa tim lopovima...:)
Moze i sa cuprom u Mostaru...!!
Nedaj boze (iako ne vjerujem u njega) da vi seljaci dođete na vlast....
Sve lopovija na ovom balkanu.
Nesto pomisljam da bi "Most" mogao da bude njihova S za Bih,ili SBB,jer su to ljudi koji su do jucer bili u HDZu,i kontam da je moguce da je do osnivanja ove stranke,doslo da HDZ narodu razvuce pamet,da oni koji glasaju za Most misle da su dobili nesto novo a u stvari,HDZ ima novog vjecnog koalicionog partnera
Zašto lupaš? Samo je Prgomet bio u HDZ-u, a otišao je iz njega jer se HDZ radikalizirao i otišao u desno.
A ti provjerio biografije,s vim clanovima Mosta,pa mi mislimo i da je FAhro jedini bio u SDA,a bilo 70% kadrova danasnjeg SBBa. Eto vidjet ces da ce Most da koalira sa HDZom,ako se to ne desi,javno cu ti se izvinuti ovdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Skutori su srusili Stari Most...ISIL 0 bodova za primitivne skutore.