Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve osmislis dobro i onda prebacis pare na fizicko lice i to penzionera i to 100 miliona. Odes u banku provjeravaju te za par hiljada odakle ti a ne za 100 miliona...
Kod nas još Fadil premijer Fiki na insta a Fahrudin prima platu...pametnome dosta
Kad ce poceti advokate u rs hapsiti i z advokatske komore koja ih stiti kad se zali sa svim prlozenim dokazima sta im radi clanstvo. Na iste dokaze reagira i tuzilastvo bih i visoko tuzilacko vijece istovjetno. Uvezani komuniciraju kako odgovoriti na dokaze.
Ipak smo mi male mace u lopovluku , sta se radi u HR i Slov.
Al Hrvati kradu. Gdje god zagrebeš ima lopovije.
Amateri.
I to vam nesto???Pa kod nas penzioner,citaj Covicev punac,ima milionske nekretnine...peMzija 5-6 stoja
A Čermak?
Joj levata mati mila. Kradu milione a ne znaju da se bilo kakva bankovna transakcija veca od 10k€ provjerava. A pare uplatili na clana obitelji. Tako je i Sanader stavio brdo para na racun svoga punca a covjek do smrti bijedno zivio u radnickoj baraci na zelj.stanici u splitskom predgradju Kopilica od 250€ penzije.
Kod nas bi bilo spomenuto u medijima a oni bi mogli nsstavit sa svojim kriminalom
gdje su oni sto su za vrijeme rata potukli INA BH
nisu imali svoga čovjeka u poreznoj koji bi ignorirao transakciju.
Kako je moguce kad su u upitnicima za pristup EU obecali da nece biti kriminala u drzavi.🤣
Mozes pljackat sirotinju ali đe ces pljackat naftnu kompaniju
Hapsi bagru