Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok u Hr ustaju protiv ustaških sljedebenika, u srbiji slijepo slijede četničke vojvode.Šta je ovdje civilizirano ponašanje??
Fašizam u hrvatskoj, fašizam u srbiji i sad se dva fašizma prepucavaju ko je veći fašista, onaj koji brani ustaše ili onaj kome su nacionalni junaci koljači i genocidaši. HRVATSKA=SRBIJA. Sve je to isto, plus malo izasrano čedo RS.
@Zilot sve jedna država na balkanu je klero-fašistička ko god da je na vlasti. Obične nacionalističke dronfulje, a kod nas nema zdravog nacionalizma, npr. ekonomskog. Naš patriotizam se svodi na to komšija dabogda ti crkla krava, komšija ti si stoka, ja sam najjjj-topični fašizam.
@backoh ljudi ne razumiju izgleda šta je fašizam, kako nastaje i čime se hrani. Najgori oblik fašizma je kod nas
Ustaška tvorevina nije ni prestajala da postoji, samo su se malo premaskirali u druge boje.
@francos Onaj ko vas je.be :D
mrzim ustase konjusare
Porast nasilja nad Srbima? Koliko puta je Pupovac osudio neke izjave onih koji mu daju instrukcije iz Beograda? Kmecanje raznoraznih udruga se moze svesti u jednu poslovicu a ta je da Pas ne laje radi sela nego radi sebe! Cim se pipa zatvorila za raznorazne portale i "neprofitne" udruge pocelo je kmecanje, kad je SDP svima davao sakom i kapom bili su dobri(i po 200.000kn za neki ljevicarski portal koji na kraju nije ni napravljen!), sad kad se trazi neki drustvenokorisran rad da bi se dobila para, sad nije vise dobar? Prosla su vremena kad je srpsko vijece imalo utjecaj na politiku RH! A Srbi u RH dobivaju ogromnu paru iz proracuna, pitajte Pupovca zasto Srbima nije bolje i di je lova! Ionako imaju svoje novine u kojima negiraju RH koji otvoreno i ne vole, ali zato svi vole nasu valutu KN! Podrska ministru Hasanbegovicu!
Ovom ministru po glupostima moze parirati samo Tomislav Nikolic
Bravo za Hrvate,nas narod je odavno pogubio moralna nacela i razlikovanje izmedju fasizma i nacionalizma glasajuci za jebenu sda zato nam je ovako..
tacno da nije,sda je fasiticko,nacinaliaticko cionisticko,pljackasko,raketarsko spremna stranka