Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je i Seselj bio u FK Sarajevo?
Seselj u hagu 11 godina radi blebetanja i paljenja zastava , a Gotovina i Tudjman 0 godina posle 2000 ubijenih i jedno 400 000 protjeranih.... pravda i postenje
Ne seri to je uradio Milošević i šešelj , podignite im spomenike:)))
Šešelj je čovjek sa kojim bi ovaj region ličio na Bjelorusiju sa elementima Mijanmarskog Rohinga egzodusa. Činjenica da i dan danas pali zastave, bojkotuje, spotiče , priča huškačke priče, dovoljno govori o kakvoj osobi se radi. Niti je mirotvorac niti neko ko za cilj ima mirno društvo.
У Бјелорусији је незапосленост испод 4% а минимална плата 400е
@GavriloP. pa nije valjda da aspirišemo ka Bjelorusiji. Rangirana na 141. mjestu od 192. zemlje po kvaliteti života. Lično poznajem nekoliko Bjelorusa i osim što dožive uzbuđenje prilikom Evrovizije u potpunoj su informacijskoj blokadi. Ne, hvala.
Jos jedna sramota u nizu...