Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće garanat.
Pa koliko ce biti onda vinjeta kada je sada vec preskupo????????
sve će se svesti da će početi naplacivati i zaobilaznice oko gradova
stvarno bi trebali da uvedu....taman su sve rasprodali i zaduzeni su do jaja....od slovenske granice do bisanskig brida platim u jednom pravcu 21€....dajte jos koju dadzbinu da ne dolazim vise nikako......ionako kad vidim one korumpirane granicare,muka mi dolazi.....jos mi kaze prosli out...eeee,pa ako hoces da pridjes vez carine,a sto mi nisi donjeo neku flasu pica ili parfem??Reko nisam znao koju marku koristis,ja bih i tebi i zeni tvojoj spakovo.....samo kod nas u bosni postoji pravilo neko izmisljeno da se za licne stvari koje su stare par godina naplati carina......zao mi ga je sto nije dobio ni centa...opet ja na kraju pobijedim....pozdravljam ga ovom prilikom,mislim da se Dragan zove.....i zenu mu maksuz selamim
glupost
Nek ukine Hrvatska a i Italija...
Jebe me se za hrvtasku.
Desava se da vozac ulaskom u Madjarsku kupi vinjetu, ali zbog nepostojanja granica ne primeti kada predje u Slovacku ili Austriju, ne kupi tamosnju vinjetu, a kada ga policija zaustavi mora da plati ne tako malu kaznu.
svaka drzava ima drugacije znakove pogotovo na autoputu, pri ulasku u svaku drzavu imaju velike table sa informacijama o dozovljenoj brzini na autoputu,gradu i magistrali. tako da nema opravdanja, ko prati znakove a u saobracaju ih moras pratit - zna da je presao u drugu drzavu
@balotelli Samo sam preneo izjavu jednog od zvanicnika EU, koji je o ovome pricao, samo sam parafrazirao njegovo izlaganje.
Ima Crna Gora . Mteri vinjetaj