U službenoj posjeti 4. oktobra
68
Hillary Clinton dolazi na Gay Pride u Beograd?
Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UBISTVO HILLARY CLINTON NA GAY PARADI U BEOGRADU ĆE BITI POVOD ZA 3. SVJETSKI RAT.
koliko samo truda oko tih p.de..ra jbt. pa ta nije normalno, a sirptinju ko j..e!!!!!
DRAGI MOJI DALI ZNATE DA U SAD NE POSTOJE ,,PARADE NORMALNIH,,DA NEMA PRVOMAJSKIH SLETOVA NITI PARADA,ALI ZATO MONIKA LEWINSKY ZOVE ,,NA PARADU PUŠENJA ,, IAKO JE PUŠENJE U SAD NA JAVNIM MESTIMA ZABRANJENO. DIDJITE NA PARADU PIONIRA I PIONIRKI . . POZĐRAV HRNJICA
Hitlari Clinton namecuje pederluk citavom svijetu, zionosticka k.u.j.a.
A kad ce biti parada ponosa u Sadak Citiju??
nije cudo sto bill pofucka sve oko sebe
Samo nam još Hilari fali, pa da gej parada bude kompletna. Njen dolazak na Gej paradu u Srbiju se može shvatiti kao provokacija. Ako treba da bude na nekoj gej paradi onda su to Gej parade u njenoj zemlji. Dosta gejova imamo i bez nje.
Ljudi kakva je Hillary Clinton i njeni pijuni iz Demokratkse stranke su upropastili prave vrednosti porodice u Srbiji.
Ova Amerika vazda izigrava svjetskog policajca i stalno se i Srbiji i Bosni i Herecegovini mješa u unutrašnja pitanja. Neka Srbija sama odlučuje o sebi, baš kao što i narodi i građani i političari u BiH treba samostalno da odlučuju.
Hilari Klinton ,sexsualna kasetna bomba !
Muz joj se pokazao kao p.... a eto i ona ona ima van prirodne sklonosti! Oh, my God !
Pomocu pedera zeli osvojiti Srbiju!
Red je da ova Hilary pozove sve nas baHlijace na paradu,tolike godine smo lizali s.upak njenom Bilu
Crkla da Bogda handreci se sa pederima i lezbacama ku...o americka ...
\'\'U Beograd kod Moskve hotela, skupice se pederska vlastela, u oktobru kad lisce pozuti, mocna baba medju njima muti, a Beograd u strahu i suti..., Oj, Levinska kad ces doci amo, da te ljudski toplo docekamo, jer sve babe sto pedere vole, nisu zene no vjestice gole..\'\'
Jedino zbog jedinstva protiv gay pride-a cijenim srbe . svaka im cast nisu kao oni levati iz zagreba dozvolili u svom gradu pederluk. nadam se da ce tako i ostat uprkos dolasku ove k.u.r.a.v.e!!!
Židovska punica možda je dočekaju ko u Libiji.