Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"razgovarali smo isključivo o garancijama" ... reče petrov ... znači opet javni bilježnik ... i opet ministri s kupovnim diplomama ... i opet će donatori tuđeg stiropra, mjesto u zatvorima biti na važnim funkcijama ...
ma da, ebeš vladu
Kako to sve jednostavno izgleda kod susjeda da im prosto zavidim. Nema uslova za novu vlast - novi izbori, kod nas se kilave sve 4 godine od izbora do izbora, lafo neke koalicije, ulaze izlaze, svake hefte se mijenjaju vlast i opozicija, pa niti ima jednih niti drugih.
@Hajno čuj ti dragi moj standart :).... kada bi Ustaše i Četnici odlučili ići iz BiH tada tih tam tvojih ne bi bilo do Carigrada
@Hajno Bosna ima svoju povijest ali ta povijest nikada nije bila bez Hrvata i Srba a bez drugih, današnjih "nacija" jest itekako. Veliki narodi se dokazuju u opstojnosti s drugim narodima unutar istih granica, a mali narodi tek što su začeti žele istrijebiti ostale, što rezultira nestankom koga? naravno, onog malog tek začetog naroda.
Po meni sama konstrukcija ovog MOSTA sve vise i vise slabi po teretom HDZ
PA zar niste sa istim partnerom do sad u proteklih 10 mjeseci VEĆ VIŠE napravili KVALITETAN program ? Ko je tu koga pokrao iz BiH glede partnera SDA-SBB ostaje da se vidi. Uglavnom vokabular Radončić. Konaković : kvalitetan, snažan, dinamičan, UBIO SE ZA SLABOVIDNIH OSOBA i paraolimpijaca a ne GLLASAČA kojima pod hitno trebaju POSAO I PRAVDA !
deja vu. opet isti njesra, samo bez crnog marka
ne znam cemu sve ovo uzbudjavanje..sve su to NDH-ovci...razlika je samo u tehnikalijama
razgovarali smo o žirantima
Sve same uje nigdje srba i muslimana u NDHziji .
Hasanbegovic? :)
........očekivano......prva runda prošla neriješeno...........