Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma BAndic je andjeo za kriminalce iz SDA,bar nije ubijao ljude.
Pa bez dokaza ne možeš reći ništa od toga, ni za sda a ni za bandića.
Čovjek je samo brao mahune, a oni ga uhapsiše.
kod nas bi se sve zavrsilo sa bandic iodranije poznat policii i sutra bi upravljo gradom again
Smio bih dobru lovu uložit da mu na kraju ništa dokazat neće ...???????
varaš se. javi se ovdje za par dana .
Oprostila bi mu sve, da je Sarajevo sredio kao Zagreb, sta su nasi uradili a pokrali su nas 1ooo puta vise.Hodamo ko zombiji,pola grada nema rasvjete,zaraslo ko dzungla, jer "Rad"neradi nista. Zgrade pune miseva, zohara.Upravitelji nerade nista,niko ih ne kontrolise. Svaka ulica ima svoj copor pasa,zbog kojeg nemozemo da hodamo ko ljudi.I jos koliko hocete stvari zbog koji bi oprostila BANDICU, a nase objesila na M.DVORU.
nemaš pojma ! Ko da je bandić dao iz vlastitog džepa. To misle ovi primitivci koji za njega glasaju. Mi imamo najveći prirez zemlji, najskuplje kom.usluge a sve strane frime ( a ima ih , samo austrijskih 450 ) osnovane su u zgb, pa tako svi doprinosi , porezi,pdv, komun.naknada (koja je do 2 eur/m2) ostaje u zgb. Od tuda se gradio zagreb. Bandić je sagrdaio, slažem se , samo sebi, 2 vile (pod najmom) 3 stana u centru itd. Pls, nemoj paušalno laprdati o čemu nista ne znaš. nemoj se ljutiiti, ali malo mi dižeš tlak.
Zamisli kod nas da prave turisticku atrakciju svaki put kad uhapse nego politicara.. brate drzava bi zivjela od turizma samo
ne bi jer kod nas nikad nece nikog u'apsit
I jel porasla prodaja buranije, ako nije neka okace macku o rep ovo hapsenje
pa ak je mogao sanader, banditos je mala beba. Ode Mile u beskraj...
hoce sdp-ovci,propali djaci kumrovacke skole i djeca jugooficira da skrenu paznju sa sebe,tako sto ce uhititi bandica i co.. ali cim nestanete sa vlasti,ceka vas slicna sudbina.
vi kvaternici, pavelići, miloši , bandići ste zagadili Hrvatsku. Nosimo vasu hipoteku već 70 god. i još vam nije dosta. Shvati, to što je vama ponos, nama je sramota ! To je " sitna razlika" među nama. Zato vas ne smatramo Hrvatima nego ercegovcima. finally go down in history or looking for another country.
Uskoro u ponudi: Dodjete kao turista i imate: Hapsenje USKOSKA i boravak u pritvoru 3 dana 2000kn Samo hapsenje i privodjenje 1000kn Slikanje i objava vaseg hapsenja na HR portalima 800kn Popust na sve usluge od 20% imaju BiH politicari zbog velikog broja pregleda i posjecenosti portalima kao i zbog reklamiranja ponude.
Kako bi kod nas turizam procvjetao. Niko ne bi morao ništa raditi, samo fotografi. Objesi Cimer fraj i uživaj .)