Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice terorizma srbi su najveci teroristi na svjetu.zato Makedonci pustite ljude i trazite teroriste po srbiji i onom govnetu od entiteta. Veliki pozdrav za sve ljude dobre volje, cestitam 1 maj svim dobrim ljudima osim genocidnim govnima.
pa bre stanoje sta ti ovo triba
dobro je da nije \"petestruko\"
uhapsili su albance a na balkanu su amerikanci jedino bombardirali srpsko pravoslavne teroriste osiromasenim uranijumom i to upravo zbog tih istih siptara
jao bre kuzite stanoja dalmatinca, hahahahahahahh ovo je dokaz da bagra slavo-pravoslavna nema granica u kreiranju mrznje prema svemu sto nije pravoslavno.
Islamska pogan. Svi su isti. Sa njima se zna što triba činit.
Naprotiv umreces ti a ova cista vjera ce se siriti po celom svetu !! Umrite u vasem gnevu ! Nevjernicku vam majku !
Streljati odmah!!!
islamski teroristi!!! proterati islam sa ovih prostora!1kao svuda u svetu muslimani su krivi za sve i treba da odgovaraju!! Bosna se mora podeliti ne moze se trpiti islamiziam vise!! islam ce UMRETI!!!
zasto ne kazete da je uhapseno vise od 20 islamista koji su zrtve birali onako odokativnom metodom... DA ISLAMISTI