Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i u zagrebu je javni gradski prevoz i u ljubljani je javni gradski prevoz isto tako u drzavnoj vlasti ali kako oni svake godine kupuju nove i nove autobuse...automatiziraju karte u obliku čipova, placanjem smart telefonima...LCD EKRANI PO BUSEVIMA KLIMA 365 DANA U GODINI... invalid friendly busevi.........plate na vrijeme, regresi i sve ostalo a karte im jednako nase plus 1,5 sati mozes da se vozis po svim linijama za jednu uplatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i oni mogu a nas javni gradski saobracaj koji nije 1 jedinog FENINGA ULOZIO NI U STA... vozimo se voznim parkom starim 60 godina...i japanskim donacijama buseva... niste kupili niti 1 BUS...ETO 1 NOV BUS NISTE UZELI... niste ispunili niti jedan zahtjev za evropskim standardima ljudskih prava prema invalidima, trudnicama, djeci u obliku modernih prilagodjenih autobusa! sve vam je otislo za rezervne dijelove raznoraznim firmama za prodaju auto dijelova koje su pak u vlasnistvu vasih uposlenika!
Rješenje jednostavno. Otpustit viška radnika, ako već kako kažu nema vozila zašta će radnici. Pošaljite ih na čekanje, a neka ostanu samo oni koji zaista i rade, tj. koji imaju zaduženo vozilo i riješen problem. Ako ima 20 trola onda zašto će 100 vozača. Cifru sam onako napamet rekao.
Razumijevanja? Da vam produze i dug, pa i mogucnost poslovanja da sto vise para potrpate u djep. A uredno su sve gori i nasilniji kada treba iznuditi kartu za prevoz u vozilu starom 100 godina. Sreca, ne placam niti jednu. Prave se ludi. Prava ste zrtvena janjad, nema sta. Licno jedva cekam da se ugase. Samo su paraziti, nista vise.
nema rjesenja,shvatite to.....
nek skupe revizori od "kazni" koje su stavili u svoj dzep, pa nek plate!
way to go Vlada KS ! Nesposobne seljacine !
evo kako radi vlada OVA VLADA KANTONA : Skuplja cijena plina za 20 posto , skuplja cijena vode za 20 posto .... Samo dizu cijene i to im neka rijesenja ;) Ja fakat ne mogu da krivim ni jednog radnika Grasa oni samo zele da rade imaju svoja primanja ( dobro mozda ne svi radnici ) , zelimo sviii da ovaj grad ima prevoz za pozeliti , da ono sto platimo imamo super i redovan prevoz .. Nije frka ni taj Centrotrans, ali ako mogu oni zasto ne moze ni 3 firma ? Ocito nekome samo odgovara da ta firme uzme sve moguce osim tramvaja i trole .... I zasto kad vec tako rade nece da voze kombi u naselja gdje vozi GRAS ? Sto se tice struje, ako vlada dozvoli da u cet nema prevoza , onda je svima jasno kako radi ova vlada kantona ;) Mislim halooooo grad Sarajevo , bez prevoza ?? I kako je samo ovo fuj , cekalo se da zavrsis SFF , pa ovo znaci fuj gadi mi se sta ove stranke rade , prepucavaju se na nas racun obicnog gradjanina ! FUJ FUJ FUJ a mi sjedimo sutimo , zadovoljno smo uvijek ;)
eto ti sjediš i kucaš
Sve ce nam biti ovako dok protestujemo u vidu teferica i muzickih koncerata, kamion cigle jedino moze rijesiti problem.
SAmo isključuj. Ljudima isključe zbog 100KM duga, a ovi šošoni se mislili izvući sa 3 300 000 KM
Prvo su narod zajebavali sa štrajkovima i ne redovnom vožnjom. Eto sada imaju opravdan razlog da ne rade - dar s neba.
E ne placat ni jednu od svojih obaveza a uzimat pare od gradjana, a karte koje su svaki dan skuplje nemoze vala nikako...cim zaskripi da se vracaju pare onda se pozivaju na kanton i kako je to njihovo preduzece, moguce je i da ce se postici dogovor u cetvrtak ali to je samo 300 000 od 100 mil njihovog duga koji niko nemz vratit zato ce kad tad ovo preduzece u stecaj....ali i nek ce vala stalno mucenja nas postenih gradjana, jeda Boga da nekad budemo imali normalan prevoz.
A kako cete 'naci rjesenje problema, kada ne znate ni koji je problem?
Ima da postanemo najzdraviji narod u regionu, svako malo setamo...
Frustrira me nesposobnost Vlade KS! Treba im svima dati ostavke, nista narod haira od njih nije vidio.
"" GRAS razumijevanje EPBiH "" A da li vi grasovske fukare imate razumjevanje za gradjane Sarajeva, vi ne dobijete topli obrok i obustavite saobracaj, tad nejmate razumjevanje niti vas gradjani ili bilo ko drugi ne interesuje, gras treba pod hitno ukinuti, to su lesinari i paraziti.