Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Psihički zaostala samolagajuća nacija Od do
Nisu oni psihički zaostali, već je ovo njihova čitava istorija. Jedino smo mi zaostali, mi koji ne želimo prihvatiti stvarnost, a Beogradska i Srpska stvarnost je ovo gore, stipendije onima koji veličaju ratne zločince i svakodnevna ratnohuškačka i šovinistička skandiranja..
``to je dug našim precima`` .... kojim precima? Ovaj gradonacelnik lici na turcina npr. onog Ertuğrul Gazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahah vidi im gradonaelnika, Çavuşoglu pravi
Nikad mira.. nikad suzivota dok nas vode budale ovakve
Hr ce u jednom trenu morat uletit s vojskom i pokrenuti masovne pokolje i deportacije jer ta stoka se nece smiriti nikad nego ce zspoceti novi rat. Ovo sad je weimarska faza i naoruzavanje. Onda bolje udatit prvi, rijesit se smrada jednom za sva vremena. Sad me banirajte.
vrijeme ako dodje da ti stupis na tlo moje zemlje. najebo si
vrijeme ako dodje da ti stupis na tlo moje zemlje. najebo si
Ja mislim uskoro cjela srbija na nogama
Kako ratni zločinac a najveće medalje i ordenje dobio od Engleske, Amerike, Francuske, Rusije itd. ? U Americi ima spomenik. Njima je dobar ali je Titu i komunistima bio loš!?
Zašto od kako su počeli protesti u Srbiji, tamošnja vlast postaje sve ektremnija i cetnicki nastrojenija?
Da ste jednu stranicu ikada procitali o Drazi ne bi lupetali gluposti...
Četnička posla
Ko nas bre zavadi…
Preroni Jadran do Italije nećeš ga naći a tamo je negdje
Otvoreni Balkan🤣🤣
neki ku*ac palac sportista a debil cisti
Izjednačiti ravnogorski pokret sa partizanima, isto je kao i izjednačiti Hitlera sa saveznicima!
Inteligentni ljudi veličaju one ljude u svojim redovima koji su uradili dobro za cijelo čovječanstvo, a glupi veličaju zločince u svojim redovima koji su ubijali pripadnike drugih naroda ili druge vjere! Čega se pametan stidi, time se budala ponosi!