Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje su oni koji tvrde da Bosanci mogu više prelaziti nego građani Rumunjske i Bugarske koje su članice eu?
Politicari svakako imaju diplomatske njima nista ne treba... a narod bolje da se ne krece i ne vidi kako drugi svjet zivi.. bolje da su ovce u toru..
Imas licnu i to je to, 'ajmo putavati, ne trebaju pare,ne neee
Možda ćemo i mi jednog dana ovako heheh
A mi i dalje čekamo...
Narode budimo optimisti...i tako jednog dana gradjani BiH pocinju putovanja bez pasosa, licnih/osobnih dokumenata daleko, daleko...da bi trazili azil
Pa i mi možemo s pasošem..šta sad da budem ljubomoran?
Napokon da se je neko dohvatio ove teme gdje su drzavljani BiH diskriminisani u odnosu na gradjane Hrvatske. Godinu dana tupim o toj diskriminaciji i niko da pokrene to pitanje.Posto Hrvatska nije clanica sengenskog ugovora nema potrebe da nam traze pasose i da ih svaki put pecatiraju jer na ulasku u Sloveniju opet moramo pokazati pasose. A posto se nasi dokumenti skeniraju na ulazu u Hrvatsku oni uvijek imaju evidenciju kad smo unisli , koliko smo boravili i koliko smo puta ulazili u toku godine i to sve mogu i sa licnom kartom. Ako nas i policija zaustavi na putu oni to uvijek mogu provjeriti u kratkom vremenu.
Nema potrebe da ulaze oni su vec u EU, centar Islamista u Europi je Bec
Pa zar ne vidis da se Islamisti u zadnje vrijeme sele na Istok tako da im to i nije neki hendikep
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ja ne idem nikuda iz svog kantona, to je za mene jedna jedina, za dalje nema se para.