Komentari (296)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem koja namještaljka..Pa je li ovo moguće u 21. vijeku ?! hahahahahahah Brukaa
@laser008 Ja sam iz države Bosne i Hercegovine
@laser008 zato vi u u drugom dijelu Bosne i Hercegovine vidim uzivate
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Gasi mjesalicu,motaj kablove imamo pobjednika
Vucic predsednik
Dobro uštimani mrtvaci :)
koja patetika jbt ;D
BOGAMi kad mu je gostovao u avionu ( znate onaj sa dva pilota ko bez pilota) mladić se nije onesvijestio ??? Čini mi se i ono diejte koje je Vučić spašavao iz snijega su morali ONESVIJESTITI kad su ga iz tople sobe iznosili da ga spasu ! Tipična četnička propaganda ! Snažni, plemeniti, pravedni ! :(( http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/49273/prevara_i_fol_marisol_mladic_kojem_je_pozlilo_pa_mu_vuchic_sinoc_pomogao_u_tv_emisiji_statista_je_iz_spota_u_avionu_video.html
Nevjerovatno je koliko taj čovjek spašava ! Spašavao Sarajevo 93 sa Romanije. spašavao srpsko dete noseći ga iz tople kuće po smetovima, spašava mladiće ON LINE, spašava BOR rudarsko topioničarski bazen da ga HArsi Siladžić ne proda za 1 KM, spašava Kosovo, spašava i BiH, a naročito Srbiju ! Kako nači prave riječi za pohvale ? Gotovo je dostigao vožda DOdika !
Decko je glumac sa iskustvom, kao i plavusa do njega. Glume u 2 Vuciceva spota i cesto se pojavljuju u dnevnicima kao "slucajni" prolaznici koji odgovaraju na pitanja.
zar tako jako pušta vetrove taj Vule da se ovaj unesvijestio?
Prodao se za cvaju
Mora da je jadnik posten pa vise nije mogao da slusa ovog zvalja kako sere i laze a nije mogao da napusti
Kad je unesvješćeni skontao da prilazi vlažna usnica da mu da usta na usta, odmah se dozvao i počeo da govori: nije mi ništa, nije mi ništa. :) Ma namještaljka klasična. Namještaljka za naivne budale.
Providno do bola
Koliko li jr Vucko platio da se onesvijesti, kako bi mu prisao i pomogao
Priskace u pomoc. Svaka cast. Glasacu za njega.
al je ovaj vučić namazan malo je reći
hahaha..e golemo!