Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani ujutru mrze Srbe, pa onda Hrvate, pa onda zapad, pa malo sandzaklije, pa onda opet Srbe pa Hrvate. Dnevni bosnjacki bioritam. Ali najgore je sto ne mogu u svemu tome da pogledaju sebe kako su jadni :) da malo manje mrze mozda bi nesto i postigli i mozda bi im na nesto i oni gradovi licili, malo vise se povestili umjetnosti itd itd.
Kad vi Bosnajci okotite jednog ovakvog umetnika onda cete imati komepetentnosti da nesto kazete. A ovako, kao i uvek, dok je sve sto je valjalo u ovom regionu bilo mimo vas, i dok ste u svemu ispod, osim po pljuvanju, samo cu vas zaliti. Idite i gledajte Izeta Fazlinovica, ako vam je on vrhunac umetnosti. Fuj.
dolazi Selma Hayak i Andza K itova u SARAJEVO NA BUREK :) veceras ekskluzivnoooo
Ima li ovim musli.majmu.nima iko da valja ? Prije podne mrze sebe (puna crna hronika o tome ?)a poslije podne mrze citav svijet ( valjda zato sto im niko ne salje sa neba pecene kolace kako im zapad obeca ) Hej mahalasi -primitivci steram vam ga majci !
Spomenuo je i snimanje komedije na Palama, u vrijeme dok je Sarajevo bilo pod opsadom, ali da ništa \"nije bilo u njegovoj moći\". \"To su mogli reći Karadžić, Mladić i ostali njihovi \'vrhunski stručnjaci\' s kojima sam se družio sedam mjeseci na Palama, ali ja nisam imao oružje. Nisam bio nikakav vojni savjetnik, niti stručnjak. Ja sam bio okružen Srbima koji su bolesno vjerovali u to što rade. Drugi su išli na pečenje vola gore, ja nisam\",rekao je Živojinović.
Sta je Muslimajmunio nesto vam tjesan kavez od 22% pa cesto urlate.
ZABOLI NAS KU... ZA OVU FASITICKU GENOCIDNU CE.TNICINU!CRKNI!!
dabogda umro
@lord owen ZINI........................... a sad ćuti i šipu ga.............. ššššššššššššššššššššš takooooooooooooooooo ....................................
ce.tnik s dna kace !!
to Bato-cijela BiH ti zeli brzo ozdravljenje, zivio ti nama!
Stvarno bitna informacija u p.m.
Pokakim se Bosanski na ovo cet.nicko krvolocne srpsko smece !