Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
siptari marva bagra, smrde na kilometre
za@sehera, -gde si bre Sehronja,zar si jos u zivotu.Takvi su davno pognojili Bosanske vrleti pa im sad divlje jagode iz dupeta rastu.Gdje si se bio sakrio kad je grmilo ?
I jos ovo, gdje je I KO JE KRIO GODINAMA srpske ratne zlocince i teroriste ko sto su ratko mladic, radovan karadzic, goran hadzic ? TO SVAKA ZNA PA I BREAMERTZ A TO SU BORIS TADIC I IVICA DACIC PO SRPKIM KRVOLOCNIM LOKVAMA KRVI CRKVI I MANASTIRA !
srbi su vampiri teroristi genocidasi u*bice siledzije monstrumi gasisti nacisti seljoberi s*mrde lazu lopovi kriminalci mafijasi ratni zlocinci terorizam i terora najveci u Evropi i na svijetu !