Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je imame. "Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živjeti..."
Ma ovo je čisti primitivizam i vandalizam dokonih huligana bilo da je usmjereno protiv džamije, crkve, sinagoge, hrama ili bilo čega i neće riješiti ništa, samo pogoršava antagonizam
Ma ovakvo ne djelo su počinili ljudi koji su mentalno ograničeni (da ne bih napisao kakvu težu riječ), a takvi su dno dna nekog društva !!!
tito dragi uopste nisi u pravu...ili nikad nisi bio u hrvatskoj... ovo sto cu ti sad napisati nije generaliziranje nego zbilja. hrvatska a samim tim i hrvati su nazalost veoma isfrustrirana nacija,vec 100 godina kucni odgoj mladih generacija se zasniva na mrznji prema drugima...madjarima,talijanima,slovencima,austrijancima a onda su dosli srbi u kraljevini shs i tu su doktorirali :)..o 2 sv.ratu da ti ne pisem jer si i sam bio sudionik istog....sada trenutno mrze pola eu samo se boje njemaca pa to ne smiju pokazivati...sva njihova mrznja koja je bila prema srbima (a njih za 20 godina nece biti u hr ) ce se prenjeti na jedan drugi narod a ti sagledaj koji.....u starim knjigama pise da su stari hrvati bili miran i pobozan narod...zasto je onda sad sve naopako??? ....e pa moje misljenje je da tih hrvata vise uopste nema,njih su zamjenili hrvati iz hercegovine i srbije,a onda se tu pojavljuju razni mjesoviti brakovi najcesce sa srbima i muslimanima.
e ovi potonji moraju dokazati da su veci hrvati od hrvata,ozbiljan problem po mom misljenju stvara im i vatikan sa djelovima katolicke crkve a vrhunac svog tog ludila je hrt koji vec dvadeset godina sije na mlade opasno bolesnu mrznju prema svemu "sumljivom" na mladu hrvatsku drzavu...na kraju krajeva i sam njihov premijer je skoro izjavio u biselu da je hrvatska odgojila "generacije mrzitelja"