Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ispade da bi mu bolje bilo da je nastavio služiti kaznu još koju godinu u drinovcima... ........ovako češ sa prijateljem ivom uživati u remetincu..............
ovaj covjek izgleda tako kao da uvijek ima joint u dzepu....spreman
Nije ti to bih da imas posebne usluge u muriji, strajkuj nebil' crko od gladi
ma gladuj radi sta hoćeš, govedo jedno, pogledaj na sta si se spustio, odležao robiju, pa sad ćeš opet na nju i tako ce ti biti.!!!.!!!.
ko me je.be mater nek umre od gladi
mu*
Jbg Branimire trebao si se drzati Covicevog i Bakirovog raja za kriminalce,a ti otisao u Pravnu drzavu,pa sta si ocekivao.
bjezi u Bosnu sad
Koliko si puta gladovo neznam kako nisi crko više
Moraš nešto drugo smislit'.
Jel' ono nadrealisti rekose :"zelimo da u tom strajku istrajete do kraja?" Sta kazu? Hocel' se i drugi solidarisati sa njim?
terba ga pusiti nek dobro izgladni
*treba
...zar opet...pa to ti je već ofucano ..smisli nešto bolje :))
...hahhahahahahahaaaaa...😂