Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od silnog preseravanja da pises na ekavici napisao si placke, jer si mislio da to tako treba... Konjooo, pisi na ijekavici kako si i do sada pisao, taman sve da si i iz RS-a :)
pa srpska mafija je među prvih deset u svetu,bosanski kriminalci su za srpske sitne ribe.Največe plačke zlatara u Parizu,Londonu i dalekom Japanu su izveli Srbi grupa Pink panter.Srbijanski kriminalci imaju direktne veze u Kolumbiji,Meksiku i Turskoj,proverena informacija sa TV B92.To je objavila beogradska televizija B92!!!
eto srbi imaju i bolje kriminalce od nas, nas iz pose ukrao 500 KM ovaj 50 k cccc...ali ovakve slucajeve treba sprijeciti, pogledajte mu facu, vjerovatno je bio dijete nekog manijaka alkoholicara, a to je nesto najgore....zao mi ga je, najvise bi zelio da mi imamo nekakav program da se ovakvi slucajevi u buducnosti ne dogadjaju, bila bi spasena dva zivota.