Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice da nema, a posle nekog vremena cete se setiti i reci da ima jos po neki uslov.
Mislim da ni Nikolic nece dozvoliti da se bas tako igrate sa Srbijom, i uslovima. Ako smo ispunili uslove, sta trazite onda vise. I zasto postavljate nove. Mislim da i Nikolic ima svoj ponos i da nece dozvoliti da se drzava toliko ponizi i da joj se otme kosovo, bas kako biste vi zeleli.
Nadam se da je tako, ali ipak imam izrazenu sumlju, da cete opet nesto smisliti i kociti datum pregovora.
Ja mislim da ce ipak imati jos nekih uslova. Jer prosto smo navikli na to, cim ispune uslove vi im date nove, i sve tako u krug. A mislim da ovo oko Kosova, ne trebate se vi mestati u to, neka rese oni smai da li ce dati Kosovo ili ce ga zadrzati.
Da li ste sigurni u to? Nesto mi niste ubedljivi.
Srbija na Evropskom putu, uz sve napore nije odmakla sa polazne tacke, uprkos svemu sto je ispunila. Sva ponizenja, moljenja, a napretka nema. Sa uslovima ili bez, farsi se blizi kraj. Ni sami ne znate vise sta bist ehteli.
Gospodine Fule, bilo bi previse kada biste imali jos uslova, a da pritom i nakon svih ispunjenih nema pomaka za Srbiju, kao da su maske pocele da padaju. Pa mozda je dosao trenutak da se stavi tacka na dalje uslove i nerealna obecanja do kojih nema izgleda da ce doci.
Verovatno da vise ni sami predstavnici EU ne znaju sta bi kao uslov mogli da postave. prethodna vlast je udovoljavala svim zahtevima, i prihvatljivim i onima koji to nisu bili. Nova vlast je zauzela jasan stav. A i Sam narod shvata da ta prica o statusu kandidata ne znaci ama bas nista.
Nije mi jasno kaj ima ovaj Fule sa ovim izjavama da za Srbiju nema novih uvjeta.
Ako neko zna da laze narode onda je to ovaj Fule.Kako mozete kazati da nema novih uslova za Srbiju kad ih vjecito uslovljavate sa necim.
Dokle vi mislite da lazete narod Srbije da nema novih uvjeta za njih gosn Fule
Gospodine Fule sve i da imate nove zahteve, mislim da je besmisleno da ih i saopstavate, jer doslo je do krucijalnih promena, iako mozda mnogima ne izgleda tako. A vasu \"neutralnost\" ne bih da komentarisem, jer vasa dfela govore suprotno, obzirom kave je sve do sada zahteve EU postavljala Srbiji, i sta je sve od istih ispunjeno bez ikakvog napretka, jer dobijanje statusa je \"sarena laza\"...
Mislim da sada vec postaje daleko jasnije da Srbija nece vise srljati u donosenju ishitrenih i najcesce neispravnih odluka, da im apredsednika koji cini sve napore da ocuva njen teritorijalni integritet i pokaze svetu da ima jos uvek onih koji brinu o interesu naroda, a ne svom licnom interesu cineci ustupke zarad istih, svakom i uvek.
Nisam nešto siguran da nema novih uvjeta. Uvijek se još nešto pridoda. Ali ako se žele riješavati stvari, mora se dogovarati, nikako postavljati ultimatume. Zbog stabilnosti u regionu značajno je otpočeti što prije pregovore EU sa Srbijom.
Nadam se iskreno da ce se Srbija napokon odupreti i naci nacina da izbegne sve besmislene uslove koje je EU nametala zapravo zeleci da postigne svoj cilj, a to sigurno nije prosperitet Srbije i njeno ekonomsko jacanje. I da do priznanja integriteta nikako nece doci.