Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@123, Ne znam čemu ovakva priča. Prvo, EU će biti, a svako ko priželjkuje njenu propast mora da se zapita kako će to na njega da se odrazi (a odraziće se sigurno). Drugo, ovakvo mišljenje je pokazatelj SLABOSTI i NEZNANJA. Ne znam čemu to kad dođe neka kriza hoće svi da se rasparčaju, a kad je blagostanje svi hoće za to da se uhvate kako znaju i umiju. Poenta EU je baš u tome da smo u krizama ZAJEDNO. To da mi, CG, \'\'dali guzice\'\' ti je prije svega neumjesno, a i ne bi hrlili u nešto što propada. Vjerujemo u EU sa razlogom i sa razlogom idemo ka EU. I nije mi jasna ta netrepeljivost i potcjenjivanje Crne Gore. No neka, vidi se ko ide naprijed, pa neka priča ko šta hoće. Mi komšijama iskreno želimo sve najbolje. Ko zna ijednog pravog Crnogorca, zna da ovo što pričam je istina. Lijep pozdrav iz Podgorice! :)
Bice je jarane i bice jaka ko beton. Za nasih zivota ce prerasti u Sjedinjene Drzave Evrope. Nisu ni Hrvati ni Crnogorci blesavi i tacno znaju sta rade i kuda idu!!!!!
CG bi i guzice dala da udje u tu EU a nije ni svjesna da te EU sljedece godine nece ni biti .