Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog te budale mogla jos neduzna porodica da straduje...
ta cu ljudi, utakmica tek u pola 3, nedelja, dosadno a ja navikao uvijek nest radit. gledam u ovaj smoki i sok a oni gledaju u mene. a dje pola 3.
što do rodim, što do rodim, recite mi. ode gledat malo damira niksica a vi se jebite, ne bi niko pomogao coeku u nevolji.
Sve i jednog treba rjesiti muka, ko god ima para i auta dobra a nista ne radi posteno, diler je i tacka!
Znači jedine žrtve u ovom događaju su oni nesretni slučajni prolaznici u Audi-ju.... Ove ostale tko za što Y e b e ..... Kako živio, tako završio .... Možda ga ni rođena majka žalit n e ć e ..... ! ! ! ! !
e necu moci zaspat potvrdi jos jedan metak za svaki slucaj sta je on djece pobio
Ove stvari u Sarajevu nisu vise filmovi,to su serije sa stalnim reprizama.
masala
Ako je poznat toliko ocigledno citavo stanovnistvo su kupci
jao evo gorke suze lijem za banditom, jebao mu pas mater
John Doe: Vigilante
Fin neki covjek
E cuj "Policija sumnja da su ubojice duže vrijeme pripremali likvidaciju jer su znali kuda se Brajović kreće."! Jok ba sjedili su u basti kafica kad su ga zapazili i skontali da su ga mogli roknut!
Sto ga profesionalno odradise CG-ci a ne kao kod nas samo koljena i prostrijelne rane po nogama...
El Clasico, obračun bandi.
ko ga **be ! nije zaslužio ovako brzu smrt , trebali su mu samo vene isjeckati pa neka umire lagano
Hahahs opet pismeni novinari Klix-a. Cetinje je prijestonica Crne Gore a Podgorica glavni grad... A ovaj Brajovic je BIO drugar Nasera Kaljemendija, dovoljno da znamo kakav je :)
Bas mi ga je zao jojjjjjj haha