Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fikret nije ni htjeo da vodi ovu zemlju majmune.. nego je htjeo da je podjeli.. da je unisti,, zar ne vidite da su vec svi shvatili da bivsa juga nije mogla opstati.. nije opstala jer zulum ne traje vjecno..prekipi ljudima.. vrijeme je da se i vas dvojica i vama slicni osvijestite.. govno od avdica ce da istrune u zatvoru.. a vjecna pravda ga ceka na onom svijetu.. crknite izdajice!!!!
IZDRZI FIKRETE I SVAKA TI CAST COVEK JE ZNAO STA SE DESAVA ZALOSNO JE \'KADA BUDETE TRAZILI POSAO U NEKOJ FIRMI NA BALKANU MORACETE DA ZNATE ENGLESKI NAJLEPSU SMO IMALI ZEMLJU NA BALKANU \"NASU ZEMLJU\" A SADA IMAMO EVROPU KOJU SMO TOLIKO ZELJELI ZIVJELA EVROPA
Da je Fikret vodio ovu zemlju danas bi ovaj prostor bio civiliziran a rat izbjegnut. Vrijeme je da mi Bosnjaci to pocnemo da uvidjamo. Jednog dana bice nam svima jasno ko je stvarno i kako izdao ovu zemlju i gurnuo je u blato.
ma jebo fikija puko ko dinja neko da jebem bre kevu onom cetniku pavleu posto ovi satro kulturni kao no coment.Zajebi to popo ohrdani jel te to i ovce prceeeeeeeee
ovaj Adbic je klasicni primjer covjeka koji je imao inferione komplekse a u ovom slucaju zato jer je Abdic prakticno bukvalno patuljak. bilo je samo pitanje vremena kad ce on puknuti.
cuj, hrvatski drzavljani , imaju hrvatski pasos? a gdje su se rodili? pa shupci hrvatski, istim arshinom cemo i mi mjeriti kada neki hrvat sa bosanskim pasosom zajebe nesto u hrvatskoj. neka slobodno dodje uBiH tada necete ni vi imati pravo da mu sudite.
Kao da smo svi travu pasli pa ne znamo ko je sta radio...jao, jao...ko vas ne zna, skupo bi vas platio...a mi se svi odlicno znamo!!!
Al su mu ga Hrvati odvalili kaznu!!! Ako me ista nervira, to su ovi arsini za \"odmjeravanje pravde\".