Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joooooooooj kako sve ide po planu: ode KOsovo, ode Crna Gora,jos malo pa ce Sandzak i Vojvodina, a tek kad vam ode i istocna Srbija sa Ciganima i Bugarima....... ostace vam samo 2 regije: juzna Srbija = Sumadija i severna Srbija = Beograd sa okolinom
Gdje su sad veliki ideolozi Humanog preseljenja, da vas skoordiniraju pa da se fino preselite svako svojima? Vjerovatno vas jedva čekaju u originalnoj otadžbini, kako jedne tako i druge.
mislis republici srpskoj. pa isto ti je il bio u srbiji ili u republici srpskoj.
ma mi ćemo se pripojit bosni i hercegovini :) još samo malo, da se ova situacija smiri
Uskoro možemo očekivati inaguraciju nekoga ko će \"predstavljati Srbe\" na Kosovu, nekoga Dodo style, koga će tapšati Tadić, ko će obilaziti manastire a plaćaće ga Amerika, i biće svjestan da je slučajno postavljen na položaj i da uvijek može odletjeti ako ne bude kooperativan, pa će marljivo ispunjavati njihov cilj - betoniranje granica \"države Kosovo\" tj. Bondsteelstana.