Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel samo meni non stop Bakir maše sa kljixa, ponekad naleti i iskeženi kepec. 😆 More'l se to ukinuti
Dokument je javno objavljen. Taj dokument se potpisuje svake dvije godine i sadrzi listu sastanaka. EU se pogubila nacisto.
Ispod radara prođe da Srbija neće da prizna rezultate referenduma , ali zato kalendar sastanaka podsekretara Ministarstava vanjskih poslova dviju zemalja je "Pretnja za svjetski mir" . Nadam se da nećemo biti 48. (četrdeset osma) zemlja neprijatelj Rusije od , koliko ono zemalja ima na svijetu ?
Europa je drastično smanjila uvoz iz Srbije.
Ne znam čemu minusi ako ne znate činjenice.
Pa vi ste im i dali da rade takve stvari koji ste vi hohstopleri...
Ovakvim laprdanjem umjesto sankcija EU i dalje podržava Srbiju. DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...
E NEKA, BAŠ MI JE DRAGO. I DALJE VI ULAŽITE U ZEMLJU KOJA PROMOVIŠE GENOCID I KRIJE OSUĐENE RATNE ZLOČINCE. KOSOVO REPUBLIKA.
Kad mi napiše "Da nije dijaspore...". Ta dijaspora ne bi ni postojala da nije Bosne i Bosanaca koji su svojim parama i rukama pravili bolnice i škole i kojim se dijaspora (roditelji sekundosa) rodila, školovala. Da im Bosna ništa nije dala hodali bi kao oni divljaci u Africi koji ne znaju čitat i takve ih Angela ne bi primila. Puno toga oni Bosni duguju.
Srbiju sa Rusijom spajaju njihovi planovi o Velikoj Rusiji i Srbiji.Njihovi politicari i Ruska i Pravoslavna crkva vode svoje narode u tom pravcu.
Ne može se još dugo na dvije stolice sjediti Vučiću..