Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekonmske emigrante išutati nogama i protjerati, a ove koji su pobjegli od ratnih stradanja zbrinuti. ISIL-ove kriminalce nahvatati i pozatvarati ubojice, agente i one koji se bave vrbovanjem, ukoliko su se infiltrirali među ugrožene, a što se da utvrditi i provjeriti. Sve izbjeglice treba popisati i precizno utvrditi zemlje koje su voljne da ih udome, prime ili zaštite. Ljude u potrebi pomoći, a one koji se zevzeće i dolaze kao ekonomski imigranti, popisati da im se zabrani boravak i vratiti nazad.
a za koju "britansku" agenciju?? Daj bolan Nije njega pito niko Nista Lazovcina Zesca
Sto nece niko kod nas u bejha..Mektic Him obezbjedio o smestaj i sve pravo..
Nemam nista protiv da Sirijci nasele ove krajeve. Fala kur... mozda ce neko i radit najzad. Od domacih lijencina nema vajde.
Evropa i evropske vrijednosti, pričam ti priču. Tužno. To ti je prava cijena širenja demokratije na čelu sa nakaradnom tvorevinom SAD, kao, uspjeli smo indijancima uvesti demokratiju a potom i crncima, pa što nebi mogli svima
da znam kako, dao bi svoju kucu u Bosni nek se useli neka sirijska porodica za par godina dok se nasnadzu.. ako ko zna kaku stranicu ili kako bi to moglo rado nek kaze.
Pa zar mislite da ce migranti hteti negde da se vrate, pa radije ce izgubiti zivot sad kada su se docepali Nemacke nego da se vrate odakle su dosli.
Neka se dodju kad izgradimo BG na vodi. Do tad ce se germanizovati.
vrate ih srbiji srbija ih vrati grckoj grcka ih vrati turskoj turska ih vrati siriji a sirija ih vrati isilovcima i to je kraj cijele price
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Taman da ih sve naselimo u Beograd, a neke prosledimo u Bosnu 23% i Sandžak.
...sad će počet pomjeranj barijera sa zapada na istok, na grčku granicu sa turskom.