Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svom rijecniku koristis terminologiju jedinu koju poznajes. Groktanje ti je poznato od malih nogu i vjerovatno to tradicionalno upraznjavate u obitelji. Dok te mama dojila sa svojih 13 sisa, i ti i ona ste groktali, pa ti samo to u sjecanju ostalo.
Pa vidjet cemo ko ce sljedeci put da cmizdri. Sada smo spremni i vise nas nikad necete prevariti kao sto ste to uspjeli za vrijeme tite i komunizma, k\'o fol bratstva i jedinstva. Sada mi ucimo djecu od malena kako sa vama treba. Zivi bili pa vidjeli ko ce da cimizdri i moli. Vi ste znali se samo nad civilima izivljavati, a kada vas zarobimo u sumi, da vidis kako cet-nik cmizdri i moli, samo sto stopala ne ljubi, ali opet na kraju bude zaklan.
Ukino TADIĆI BORX vize Turcima, eto ih opet u Šumadiju da budu gazde.
Carica Milica je ubrzo nakon što su je Turci kutarisali onog njenog prdonje i smr.ada udala za Turskoga Pašu i navikla na orijentalnu svilu i kadifu kojom su bili presvučeni carski minderi. Bolje to nego domaća smrdljiva slama i kukuruzovina. Svoju malu ćerkicu Oliveru je udala za Turčina Sultana Osmanlija. Zna stara kakvog zeta treba naći.
Sta je balijski olose lajes opet uprazno? A sutra ces da cmizdris opet mrs stoko u TURSKU!
Je.bem ti krsnu slavu, je.bem ti svetog savu, je.bem ti svetog petra i kraljicu milicu, je.bem ti vuka karadzica i drazu mihajlovica. Je.bem sva tri srpska ustanka. Je.bem ti krstenje i oca pavla mrtvog i irineja. Je.bem ti mater i djecu ti ka.ram i sve najmilije. Je.bem ti krst, je.bem ti mater na krstu zakacenu, je.bem ti zenu u jaslicama zajedno sa tvojim djetetom. Je.bem ti sve crkve na kosovu i metohiji, je.bem ti familiju, je.bem ti radovana i ratka i milorada dodija. Ovo ti sve zeli tvoj turski tata.
Masala...!!!
Bosna nikad turska vec SRPSKA zivjeli svi koji su na stranu istine
Je.....be.m ja sebi mater u prljavi c..m..ar srpski. Jeb..em sebi mater i svoju glupu vjeru pravosranje i svoju zaostalu naciju i sve svoje popove koji redovno gu..ze onu djecu u samostanima i onda bacaju novordjenca u bunare.
I OPET GROKCE MOJ KUCNI LJUBIMAC, MOJ MALISHA, POZNATIJI KAO KRMAK MILOVAN. NAVIKAO JE DA GA NAMIRIM U OVO DOBA A JA NEMAM SNAGE, PADAM OD UMORA, POVRACAM PO OVOJ SMRDLJIVOJ BUHARI GDJE ZIVIM KAO STOKA. KANADA JE TESKA ZEMLJA ZA NAS KOJI RADIMO OD JUTRA DO MRAKA SJEME MI SE ZATRLO KAD DODJOH OVDE I POKENJAAM SE NA MOJU VIZU I NA SEBE SAMOG. STA UCINIH? JEDINO STO U ZIVOTU IMAM JE KRMAK MILOVAN JER NESTO NALIK NA ZENSKO NE MOGU NI IMATI SA MOJOM MAJMUNOLIKOM FACOM..PROKLET BIO DAN KADA SAM SE RODIO OVAKAV..
sad si se sjetio..sto nisi to radio 1992-95
Slazem se
jel\' ide prikolica Silajdzic?
Bubo jarane 500 godina, pa to je period boli glava!! Naravno da su od Turaka
Zato se ja pitam zasto su srbi crnomanjasti i likom isto ko turci .Pogledaj Dodika isti Turcin.!!??