Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam zato da se stite ubojice iz bilo kojeg sustava ama tko je ta sekretarica iz Brisela da kritizira zakone jedne suverene drzave iza kojeg je kamena gospoda ispuzala i ko ju je uopce izabrao.
I sada svi u drzavi taoci jedne jedine osobe,ciji je sin inace glavni Josipovicev savjetnik!! Za koga glasujete,Hrvati!!!
SDP-ovci tj velika većina njih se boji da dotični u slučaju izručenja nebi nekog i od njih raskrinka što bi i za samu stranu bilo pogubno zato ih toliko trta uhvatila..
ne samo jednog. cijelo rukovodstvo.
Ko je Andreeva? Ima li Andreeva neko ime? Kakav je ovo clanak?
nema ovih ...službenih momaka.... gdje li su do sada?
sve što većina novinara po nalogu partije - krije ko zmija noge, neumitno izbije na površinu. kako sa masovnim ubojstvima ratnih zarobljenika poslije 2.svj.rata, tako i ova politička ubojstva. vrlo malo se o tome pisalo. dakle: organizatori, naredbodavci, izvršitelji i prikrivatelji + politički zaštitnici. o ovome se tu i tamo zna već mjesecima, a stigla je hrpa uhitbenih naloga. po kojima će vlast morati postupiti. u inozemstvu će, ako već sudstvo u hr ne želi to procesuirati, suditi ubojicama i jatacima. dotle- umjesto svojih- naša jaja podmeću na panj.
...jozo mnogo jak lik...ni šušak mu nije smio zucnut, nego ga imenovao za svog savjetnika...