Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@kahva,babo ti je debil..
Kaze: Islam je "malo zahtjevna vjera" jer za obavljanje namaza trazi cistocu i abdest. Kako bolan tu vjeru pakujes, ono zahtjevna, teska ili sta?
"Oni samo žele da idu, da što prije napuste Hrvatsku, pješke ili na neki drugi način. Jako su nervozni dok čekaju autobuse, svi bi odmah da idu" Sve je receno, nikom ne treba dati dalje da ide, pohlepnici na sigurnom a hoce na drzavnu sisu njemacku i socijalu
u njemačkoj možda nađu posao,u hrvatskoj to sigurno neće,niti će dobiti kakvu dostatnu pomoć,u hr mogu samo pocrkati iako se nepuca kao u siriji
Zasto ste zabranili komentare na stampedo u Meki?
Budalo, stampedo se kaže za stoku. Glup si i ti i onaj novinar što je to napisao.
A kako treba da se kaže?
Kako ja vidim da je velika zbrkata u balknska glavta. Nek mirisu avlije nek se svako raduje ili ona od sarana . Prijatelju stari pricam ti pricu o papagaju i vodenom konjicu.
aj ne serite ba, zar nije bitnije šta ćete jest
Asade ne daj da se vrate u siriju kad je ocistis od gmazova ... da smo mi bosnjaci kao i hrvati bjezali srbi bi sad bili u mostaru , sarajevu , zagrebu splitu... umjesto da se bore oni bjeze da se uhvate lakse zapada ... neka idu u arabiju , kuvajt --
Ajxe sada lupaj malo. Ako ides tim putem da NATO nije bombardovao Srpske polozaje 95' ko zna gde bi i kako bi se zavrsilo sve.
A koliko bi agresija na Hrvatsku i BiH trajala da zapad nije uveo embargo na oružje, a JNA pokrala oružje TO? U Sloveniji se ratovalo nekih 6 dana. čini mi se. Naravno da je na kraju NATO morao udariti avionima, prvo u RS a potom i u Srbiji (zbog jednog drugog, novog rata koji je započela). Da su to uradili odmah 1991., niti bi toliko naroda izginulo (raznih konfesija i nacinalnosti) niti bismo svi skupa bili zadnja rupa na svirali Europe.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ili niste mogli formirati ni jedan Saff?