Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada prenosite prenesite do kraja sta je rekao doticni gospodin: "Predsednik BNV Esad Džudžević najavio je da će Bošnjaci iz svojih prezimena “odstraniti” "nametnute im dodatke “vić” i “ić”" Predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća u tehničkom mandatu je za novopazarske “Sandžačke novine” rekao da su bošnjačkim prezimenima nasilno prirodavani ti dodaci u poslednjih stotinu godina, od 1912, od kada je, kako je rekao, Sandžak u sastavu Srbjie i Crne Gore. On je napomenuo da je reč o dugoročnom nacionalom projektu od izuzetnog značaja. E sada da prenesemo sta je rekao i jedan pametan covek: Na ovu izjavu Esada Džudževića, koji je inače blizak Sulejmanu Ugljaninu, odmah je reagovao Meho Omerović, poslanik SDPS-a Rasima Ljajića i predsednik skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova i osudio je ocenivši da predstavlja "represiju nad sopstvenim narodom". “Džudžević ima pravo da se zove kako hoće, on može da menja svoje prezime da ga skaćuje i radi s njim šta god hoće, ali nametati celom narodu promenu prezimena je represija nad sopstvenim narodom”, rekao je Omerović.
Какве везе има Санџак са такозваном Бошњачком нацијом. Чиста провокација и доказ да је вероисповест национална идентификација.
Da,oni su danas Bosnjaci zbog vjere i jezika, a samo do prije 100 godina su bili Albanci,koji su slavenizirani za vrijeme jugoslavija... Sjenica nekad... => http://gyazo.com/144973539c8256e34adc2bfedfb096d7
Sandzak 1900 i Sandzak 2014 =>>> http://gyazo.com/1db65c0a8968142ce68461711d651496
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma tako i treba, ko nas jebe zasto,propali smo ko kurcevi, a nek je srbija napravila drugu srbiju u nasoj drzavi, i imaju prava vise nego mi, zasluzili smo da budemo istrijebljeni
Ja sam 100% siguran da bi Muftija na vlasti za 24 sata pohapsio bandu lopovsku,dilere, klosare i ostale sline. Za jedan mandat bi Muftija uradio vise nego Srbija u Sandzaku za 100 godina. Sandzak bi dobio autonomiju,ali sve to isto zna i srbija i zato svim sredstvima idu na Sandzackog lava.