Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema kruha bez motike, drzava bi da zivi od poreza, na porez pa jos jednom porez. Na kraju ce biti da ces samo imati da jedes, odnosno da ces samo raditi da mozes kupiti hranu i da platis stanarinu. Kome taj toliko novac od poreza ide? Lopovluk. Ako ja radim i zaradim 1 mil € i platim porez nato, pa kupim Jahtu e sipak vam sto cu i na nju da placam poreze, zar nemam pravo za vlasiti novac da bar uzima malo? Nemoze jare i pare i to pravilo vazi i za tu Uniju. Kad tad ce se ona rasuti a to so Nadrealisti dvanih dana prorekli - ako je trebalo 24 godina da se skec o nemirima u Svedskoj realuziju nek jos potraje i 15 god ta se ovaj scenarij realizuje! Gamad kapitalistica, ni Hitler ni Staljin vam nisu ravni!
Jao sto mi je zao napacenih hrvatskih politicara, eto sad kad su u EU nema vise ilagalnih jahti. Ne brinite se napaceni hrvati, sad ce vam Evropska centralna Banka postaviti Euro bankomate na svakom cosku po dalmatinksoj obali, imate idealnu sansu da se zaduzite kod te velikokulturne propale institucije zvana EU.
Da se manje vremena i energije trosilo na opstrukcije vezane za Peljeski most a novac i znanje ulozili u izgradnju marine sa par stotina suhih i mokrih vezova,sada bi Neum cvjetao od ljubicastih eurića ali....
U Neumu se marina zove fata
ne seri ustasa.