Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne kazete da su studenti Pravnog fakulteta u Bg osvojili prvo mesto na takmicenju iz medjunarodnog prava u Kembridzu...Da,to je nezanimljivo,a ubistva su super @srbija dzaba kad nemaju stelu, a da su na pravoj poziciji u srbiji, promjenili bi taktiku, vidi se u nizu primjera.. Jovo i drugi.. ovo sto je napisano se i ocekuje..
Mene fakat ne zanima srbijanska ni crna hronika ni studenti pravnog fakulteta. Bošnjačka manjina u Sandžaku i vanjska politika, sport i kultura i to je to.
Vi stvarno niste pri sebi.Jedine vesti o Srbiji kod vas su-te ubistvo,te skocila sa mosta,te samoubistvo...Ako vec pisete o Srbiji sto ne pogledate malo bolje.Sto ne napisete da su nasi matematicari osvojili 1.mesto na matematickoj olimpijadi? Sto ne kazete da su studenti Pravnog fakulteta u Bg osvojili prvo mesto na takmicenju iz medjunarodnog prava u Kembridzu...Da,to je nezanimljivo,a ubistva su super
DRAGA VIJEST NEKA.....
@zasto Vijest je u rubrici region, sto znaci da je vijest iz regiona i nema veze dali je dobra ili, kao u ovom slucaju, losa.
zasto pisete crnu hroniku Nisa mi zivimo u BIH,to je druga drzava i cao