Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam neko visko mišljenje o tebi Vuče Draškoviću. Za jedno ti odajem priznanje: Pročitao sam Nož i Molitvu, dosta sam naučio.
SAD SI TI NA REDU VUCE HERCEGOVACKO-CETNI.CKO G.OVNO...I TI CES SE KUKAVICKI PREDATI KAO I OSTALI...
eto nek se zna...KAD NAS I SE PRAVITE NAIVNIM I GLUPIM...!!! NA ZNATE AAA..........?!!!
Licni cuvari servskih monstruma mladica i hadzica...: boris tadic dacic-desna ruka milosevica a danas tadica jeremic dobrica cosic vukicevic itd...!!!
VID VID JEDNOG OD ARHITEKTE GENNOCIDA NAD BOSNJACIMA I HRVATIMA A I ALBANCIMA...!!! Sikter...!!! NOZ si napisao bas za klanje svih oviih...civila...bijedo jedna...!!!
I sta sad???