Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kiksi8 Neum i Čapljina su samoincijativno poslali svoju pomoć, tako je bilo i prije 30 godina i tako će i ostati ljudi su se uvijek pomagali, u ovom slučaju je izostala pomoć države.
DR.ON Za usluge gašenja požara plaćeno je gorivo koje su avioni potrošili, to izgledaju velike cifre ali kanaderi troše nije golf dvica. Za usluge spašavanja helikopterima nije plaćeno ništa izuzev smještaja posade.
Gdje je sad solidarnost, kad su bili požari u BiH Hrvatska je poslala kanadere, kad su bile poplave poslala je dva helikoptera koji su spašavali ljudstvo. Da su se sjetili pa poslali dvije cisterne sa posadom to bi ljudima dosta značilo.
I ovi vatrogasci imaju muda do koljena. Svaka im cast!