Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni bi dobio 6-7 godina...nista vise. Nigdje na svijetu se ne dobivaju blaze zatvorske kazne za teska krivicna djela kao u Bosni... To je katastrofalno..Albanija bravo!
@Bekrija on ce da kuha sve. Ima brate recept
NEMA GLUPIH ILI PAMETNIH BOSANACA, ALBANACA, SRBA, HRVATA, ITD.!!!! IMA SAMO OVAKVIH ILI ONAKVIH POJEDINACA, A NJIHOVO ETNIČKO PORIJEKLO NIJE USLOV NJIHOVE INTELIGENCIJE I MORALNOSTI!!!! Tvoj komentar \"Albanci nisu glupi kao Bosanci\" je sam po sebi glup i odaje nazadnost, bez uvrede, sva i da si to rekao u revoltu. Uostalom, kako znaš da je ona/j koji te vrijeđa Bosanac. Ja bih rekao da baš na osnovu uvreda ne zaslužuju titulu \"Bosanac/Albanac/Srbin/Hrvat .... To je jednostavno očajni primitivac...izgubljeni slučaj iliti nardonim jezikom rečeno povkareno stvorenje, a njima mogu pomoći samo dvije nauke-Pravo(sudje) i Psihologija.....
Možemo mi se rendati Šipci vaki ili naki. Oni su uhapsili i osudili ovog narko bosa, a mi vazda drugima nalazimo mane, a sebe ne vidimo. Da pitam ove naše što vaze ovuda ovim šipcima:\"Kad su naši osudili nekoga na doživotnu ili na dužu robiju a da ga nisu za par godina pustili\" Nabije vas sve redom
\"bakljavice i koljaće\" će mu spremati \"Jadranka\", \"Egipat\", \"Palma\", \"Ramiz\", i sve slastičarne u RS-u, a sigurno mu ih neće praviti Majka Tereza, James Belushi, John Belushi, Ana Oxa, Inva Mula, Ismail Kadare, Bajram Zenuni (narodni heroj u Federaciji BiH), General Armije BiH Ismet Alija, Fra Đerđ Fišta, Hafiz Aziz Alili, Hafiz Sulejman Bugari, Sanija Sljihi , Haris Etemi, Adrijana Kurtišaj, Zana Kurtišaj, te BH porodice albanskog porijekla poput Bušatlija, arkina, Hota, Kodro, Kuštro, Abaz, Ibrulj, Škrijelj, itd. itd. (sve ijedan od navedenih je \"Šipac\";))...Ali Pismenost i Dostojanstvo mnogima u našoj lijepoj BiH ostaju nepoznanica...na žalost....Uostalom , zdrav razum nalaže da je kriminalac kriminalac, a ne Albanac, Srbin, Hrvat, Bošnjak itd, je li tako?
Blago tebi kad te tako služi logika..kažeš \"to je pogana sorta\"...Pa t aista \"pogana sorta\" (ako misliš na Albance) je uhapsila ovog narko dilera i dala mu doživotnu...dok pravosudje kod nas ne drži ta \"pogana sorta\" nego ova naša, \"napredna\", a ovdje gangsteri i kriminalci šerifaju naokolo kako im volja....Pohakontaš sad išta? ;)
\"bakljavice i koljaće\" u zatvoru će mu kuhati nealbanci, koji su većinski vlasnivci slastičarni u BiH-to su slaveni sa ksoovoa-tzv. Gorani i Torbeši a ne Albanci, a to što govore jugoslavenske jezike poput Albanaca ne znači da su Albanci. Provjeri malo pa se uvjeri. Gorani i Torbeši su vični slastičari. Uostalom ako imaš blage i istoriji glavnog grada tvije i moje države-Sarajeva, znat ćep da je vlasnik najpopularnije BH slastičarne \"Egipat\" pravoslavni Maekdonac a ne Albanac...al nekima glava služi ko ktuija sa prljavi veš drugih ljudi i nemaju kapaciteta sami počisiti taj nered u toj njihovoj kutiji ? Uostalom\" bakljava\" je arapski izvogor, Albanci kažu \"bakllava\" ;)
Vidim po pravopisu da si Albanac.Ja sam Albanka i prirodno je da ni ja nisam ravnodušna prema svim tim izlivima primitivizma, tj. ksenofobije, tipa \"Albanci su kriminogen narod\", \"Treba ih protjerati \" i sl., ali ne uzrujavaj se.Na svu sreću mislim da najveći brj Bosanaca ne boluje od te opake bolesti, iako su malo polijeni da odgovore ovim svojim umobolnim ksenofobima.Ali nema veze.Mir i ljubav su ipak jači od mržnje i primitivizma.Mada je ova bolest zvana ksenofobija na moje razočarnje u mojoj BiH daleko prisutnija nego što sam do kasno vjerovala.Ipak, ovo je samo forum i nije ogledalo mišljenja većine, iako mi još nije jasno kako to da na forumima dominiraju negativci-ksenofobi, nacionalisti, primitivci itd.Svidja mi se ona matematika koju je iznio/la prethodni komentator:od skoro 5-6.000 hiljada Albanaca mi znamo najviše 5-6 kriminalaca. I po kojoj je to logici onda Albanac= kriminalac?Uostalom, samo primiitivci govore u množini;)
Bravo Albanija...kod nas bi mu dali uslovno 2-3 godine, i jos se izvinjavali sto su ga ometali u poslu...
I NA KRAJU, ŠTA ĆEMO SA ČINJENICOM DA OD NAJMANJE 5-6 HILJADA ŠIPACA KOLIKO IH NAJMANJE IMA U BiH ( AKO ĆEMO SUDITI SAMO PO UGOSTITLJSKO-PREHRAMBENIM OBJEKTIMA, NE RAČUNAJUĆI NA OBRAZOVANE \"ŠIPCE\" POPUT AGIMA NIKOLIĆA-BIVŠEG TRENERA SARAJEVA, ADVOKATA KARKINA, GENERALA ARMIJE BiH ISMETA ALIJE, ITD. ITD...) ZNAMO SAMO GAŠIJA I KELJMENDIJA? TAKAV OMJER NI PO KOJOJ METEMATIČKOJ LOGICI NE OPRAVDAVA PRIMITIVNI STEREOTIP DA JE OVAJ (ILI BILO KOJI DRUGI) NAROD KRIMINOGEN. DAKLE, STVARNO U ČEMO JE \"KVAKA\" OVDJE? UHAPSI SE JEDAN NRKO DILER I HAJMO OTJERAT ŠIPTAR IZ BiH? SVE I DA HOĆEMO, NEMOŽEMO DOĆ NA RED OD RATNIH SLOČINACA KOJI SU PRETRPALI HAGUE I NAŠIH \"ČASNIH\" ZBOG KOJIH JE BiH NAJKORUPIRANIJA ZEMLJA U EVROPI!!! ALI VJEROVATNO JE BiH NAJKORUPIRANIJA ZBOG KELJMENDIJA I GAŠIJA, NARAVNO KOJIMA JA LIČNO ŽELIM VJEČITI BORAVAK POD NADZOROM NEPRISTRASNOG PRAVOSUDJA)! POZDRAV I OSTAJTE MI ZDRAVO...RASTERETITE SE KSENOFOBIJE I MRŽNJE-TO NITI JE CIVILIZOVANO NITI ZDRAVO ;)
PROTJERATI OVE ŠIPCE! SAMO U NJIH POSTOJE NARKO DILERI I NI U JEDNOM DRUGOM NARODU! ONI SU TI KOJI SU DRŽALI GRADOVE BIH U OKRUŽENJU I U NJIMA DANONOĆNO MASAKRIRALI CIVILE!!!ONI SU TI KOJI SU POBILI LJUDE U SREBRENICI I PROTJERALI NRAOD IZ SVOJIH OGNJIŠTA!!!ONI SU TI KOJI DANAS ŽELE PODIJELITI BiH!!!!ONI SU TI KOJI SU DIGNLI POLICIJSKU STANICU U BUGOJNU U ZRAK!!!! KARADŽIĆ JE ŠIPTAR, JE LI TAKO, KAO I MLADIĆ, MILOŠEVIĆ, GALIĆ, ARKAN, PA ZATIM ONI RATNI ZLOČINCI HERCEG BOSNE, A ŠIPTAR JE I CACO BIO, KAO I JUKA, ĆELE...SVAKI KRIMINALAC U BiH JE ŠIPTAR, NARAVNO!!!! EH SAD, ŠTA ĆEMO SA ČINJENICOM DA SMO U SRED SARAJEVA NAZVALI ULICU PO ONOM ZENUNIJU KOJI SE DIGUO U ZRAK BRANEĆI RELEJ NA VLAŠIĆU OD NAPADA KARADŽIĆEVIH \"HEROJA\"!!!! ŠTA ĆEMO SA ČINJENICOM DA ONI IMAJU NOBELOVKU ZA MIR-MAJKU TEREZU A MI NEMAMO?ŠTA ĆEMO SA ČINJENICOM DA IMAJU JEDNU OD NAJBOLJIH OPERETA NA SVIJETU A MI NEMAMO? IMAJU BRAĆU BELUŠI-JAMESA I JOHNA, ANU OXU, BEKIMA FEHMIUA...IMAMO \"PROBLJEM\"!
kao prvo ne znas sta je aferim,pricaj svoj jezik(srpski) a ne turski konju.nisu Albanci GLUPI KAO I BOSANCI. a da ih potjeras njih moras imati kockasne mude,a vi nemate nikakve mude.Svaka im cas albancima,ja znam njih dosta,kog njih je 2+2=4 .
Hoćeš li isti ovakav komentar upisati i kad budu hapsili nekog dilera drogom koji je slučajno Bošnjak ? Blago nama kad, eto da nema Šipaca, ne bi znali ni šta je droga, niti u našem \"finom\" narodu nema dilera ni narko bosova.
Aferim casni sude...zna se gdje je gov.ni.m.a mjesto...j.eb.o majku da je ove kod nas pekare i siledzije protjerati i pohapsit... Nije ni cudo sto ih niko ne voli kad je to pogana sorta... Vi sto pucate minuse, il ste siptar il ne znate kakvi su...
pohapsite mu i ove rodjake po sarajevu, keljemendije i drustvo