Goran Milić
0

"Dosta mi je putovanja, volio bih opet u Dnevnik"

Sarajevo-x.com
Goran Milić
Goran Milić
"Meni se još radi, a HTV ipak osigurava pristojne produkcijske uslove. Nije to gerila kao na komercijalnim televizijama, gdje imate malo veću platu, ali ste stalno na vagi gledanosti", rekao je Jutarnjem listu slavni Goran Milić.

Nedavno je završio svoju evropsku TV turneju odradivši posljednju rutu putopisa "A sad u Europu!" : Španiju, Portugal i Švicarsku. Osim montaže epizoda s putovanja, preostale su mu još dvije emisije s direktnim usporedbama nekih hrvatskih rješenja sa zemljama EU i onima koje to nisu.

Međutim, malo mu je dojadila jedna te ista forma, pa se u pravo vrijeme pojavila mogućnost njegovog povratka u nedjeljni Dnevnik kojem je nekoliko sezona davao prepoznatljiv pečat.

"To je jedna od opcija, zasitio sam se putovanja. Odradio sam gotovo 100 emisija. Nema toliko mašte da nešto više izmišljam. No, nije to ništa neobično jer Michael Palin radi osam emisija na godinu, a ne 30 kao ja, nije lud. To ne radi niko na svijetu", ističe Milić i dodaje:

"Zato mi se neka emisija, nedjeljni Dnevnik, ne čini loša, no moram vidjeti koliko je tehnologija napredovala jer je dovoljan jedan pogrešan klik i ode cijeli Dnevnik. Kad sam posljednji put radio Dnevnik, već je tada to bilo naprednije od onoga što sam mogao pratiti. Zato sam imao vrlo dobre redaktore, koji su duša Dnevnika, te druge urednike koji su pomagali, a hoće li mi biti spremni i sada pomoći, ne znam", rekao je Milić.