Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ne kontaju Srbi da im je Evropa vratila zlo koje su proizveli da testira istiniti kurs Srbije, Evropa ili Rusija, sad će se vidjeti kako Srbija diše, da li za ratne zločince ili su pameti došli.
Srpkinja sam i smatram isto da je njima test... Sto su previse lizali putina... Da sam vucic nikad ne bih dala medijsku pozornost seselju... Sve je zasrao, bas sve. EU je sada gotova prica. Nisu polozili test jos jednom. Glupa vlast, a sad ce najebati narod zbog njih. Sramota mi je za sve te investicije, ulaganje u buducnost. Nista vise od toga
Sodoma : imam izbora :) to ti je kada si polutanac ! ;) il da se stidim ili ne..ne brini i da realno gledam i hrvatsku
kad će napokon shvatiti da ovo nisu 90., da Srbija ne posjeduje više JNA, i da nemaju budžet SFRJ u rukama? izgleda da ne mogu sažvakati činjenicu da su se omjeri snaga promijenili i da ne kroje politiku u vlastitim zemljama, a kamoli u komšiluku?
@sodoma i gomora prije toga je bivša srpska vlada bila glavna zvijezda u evropi i svijetu. eno je kompletna u Haagu. sad su to većinom senilci i karcinomaši koji se puste na vikend
cetnik ostaje cetnik, bez obzira na predjeni put.
braćo Slaveni vrijeme je odavno da dođe i taj trenutak ujedinjenja...dugo se neprijatelj gozbio našom nespretnošću i snalaženjem u novom modernom dobu,dobu koje drugi formira i ne pita za posljedice i ne razmišlja šta će to sve donijeti,ali evo mkonačno se bliži i kraj kapitalizmu na ovim prostorima i nastavak nečega u šta su svi vjerovali i danas dan nam svima fali a to je naš socijalizam i socijalna država,nema više zlatnih kašika za neke a za mnoge prljave ruke...došlo vrijeme da krčmar naplti usluge jer fajront uskoro ide a ko nema da plati glava mu klati
Evropa i Rusija nabacuju nam sukobe.Titinu pamet u glavu političari.
Bravar je čitavu regiju gledao kao svoj dom, polazeći od onog što sve ljude spaja, jezik. Danas se horizont smanjio na vlastitu avliju. A jezik postade množina.
Ogradili bi se oni, ali sta ce kad im je takav narod, cetnici ih nikad vise nebi izabrali za vlast
Dodick i Vucic, dva "najnaprednija" politicara porucuju: Svim snagama i vasim mukama se borimo za bolje jucer.
PALITE TRAKTORE I PRAVAC PASALUK CETE
samo jedna rijec, jedina koja je vrijedna komentara: mrsh
Da je Vucic odlucio da cenzurise Seselja (bez medijske pozornost i da ga zatvore u ludnicu) ne bih se nikad to desilo. Seselj je upravo i doslovno Suplja Karta od strane EU. Bye Bye EU. Hasta la vista.
chuckboris : da, sve ja znam, sve, da znas kako me samo zdere sto ne priznajes moju inteligenciju :) idem se objesit ! =)
Chuckboris : dobro, ako ce ti to pomoci da bolje zaspes nocas, priznajem, glupa sam kao tuka ! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
kako ste to mogli zaključiti bez šešelja, zar nije on sada glavni
Bas me interesuje koja je razlika izmedju Seselja i Dodika?Kazu treba unaprijediti gospodarsku saradnju izmedju drzava u regionu izmedju Srbije i Republike Sumske.?????Koga ti Vucicu glumis i dali je to uslov ulaska Srbije u "demokratsku Evropu???"Nazalost nastavlja se perfidna otimacina (citaj okupacija )Bosanske zemlje.
Dabogda vam Seselj bio predsjednik!
Pa Dodiku četniče, šta za tebe onda predstavlja postizanje mira i stabilnosti na ovim prostorima? Dopuštanje Šešelju da prijeti okolnim zemljama ili osuđivanje njegovih prijetećih izjava?
bolan, bolan...
Vidim naslov Dodik i Vučić pa kontam i oni se ujedinili ko Lagumdžija i Lazović.