Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA nereceli taj vodja jn na dubrovnik Slobin drugar race CG:IMA DA BUDE BOLJA NEGO MONAKO.mozda je mislio da ce trava najbolja biti za pASU NEMA GLADI!!!
Tadić je rođen u Sarajevu, ulici Lenjinova 1 (današnja Grbavička 1) a ne u BG
Eto drugi SLOBA KOJI JE JUGU POCEPAO I U HAGU SVE SU gorci eto gorci cu se ukenjati ali taj covek nece sici sa vlasti,eto BosANCI VASOM voljom i kod nas u Srbiji su sve tvrdoglavi gorci vladali i vecina ih je u HAGU gorih od njih nema eto samo neko im kaze nije dobro odmah ti vadi oci i svi su protiv njih oni su nas Srbiju unakazili samo dodjui rasirese a lenjih i vEcih nema lazova sve najcrnje o drugima pisu a o njihovoj drzavi koja je teoretski prpala ni jedne fabrike vise iz bivse yuge nemaju adut izvoza im je cokolada a nigde fabrike nemaju!!SVE SVERC I PREPRODAJA JUGA JE MORALA DA PUKNE EVO IZ PRVE RUKE U Bg su se naseljavali kao prosijaci i ako posmatrate biografije sve su CRNO gorci kao i NIKOLIC idijot jedino sto mise svidja TAdic ali ipak jese on rodio u BG:
Stovani DJETICI,vidimo kako se vi borite protiv neimastine.Netko ima,a netko nema.E pa htjeli ste kapitalizam,pa eto vam ga. jos je drug BLAZO JOVANOVIC slao,bez našeg pitanja i naše saglasnosti nas pionire NA RIEK,NA MORE I NA PLANINE. sve nam je bilo dostupnos i dzabalesku,ali smo se mi tome protivili.MI smo željeli da plaćamo,ali nismo morali. sada nebi da plaćamo ALI MORAMO. e moj druže STAROHERCEGOVACKI,putuj igumane,ne pitaj za manastir,a ja odoh u DRINOVCE NA RIBU . . Pozdrav HERCEGOVACKI
milo se jadan grdno sjekira, sto nema svako u cg armani odjelo i zlatni sat, ko sto on ima, zato i podrzava demonstracije
tjeraju nas da radimo a ne da se bave svercom i kriminalom ko svaki posteni crnogorac
Sta protestvuju svakako im je u krvi lijenost i lezanje i dzaba hljeba
Šta je bilo? Da ih neko nedajbože nije natjerao da rade?
kamo srece da je nama u bosni ovakav drzavnik. bez kapi krvi je oslobodio zemlju velikosrbijanske azdaje...odrzao multietnicki sliku zemlje i uspjeva da se ispjesno bori ptotiv srbijanaca u crnoj gori koji traze \"RS\". SVAKA MU CAST!
kakva li je teška nevolja i jad crnogorce snašla kad su se odlučili na djelovanje ...
\'\'U Crnoj Gori su posljednjih dana organizovani protesti a nezadovoljstvo građana bit će krunisano glavnim skupom u Podgorici,\'\' Cuj bit ce krunisano? ko da je u pitanju neka vesela manifestacija, a ne jad i nevolja.