Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a to da su sacuvali vlast govori samo o stepenu korupcije i strukturalne bratske i rodjacke politike koja u toj lijepoj ali krsnoj zemljici vlada.
Idemo naprijed! rece gospodin predsjednik. Tako je! povikase seljaci, skocise na konje i odjahase :(
Sto nas vise kradu mi ih vise volimo.. Nismo bolje ni zasluzili...mislim na sve narode ex yu.
@ srbo srbic MAFIJAS DODIK MILORAD JE SEF COSA NOSTRE \'MADE IN SERBIA\' NE SAMO NA BALKANU VEC I U EVROPI !
Svaka cast Djukanovicu ! Pobjeda, i to velika nad ideogijom velikosrbizma, srba grobara i fasista ! Je.bi im m.ater do zadnjega Milo, svim kara- vlasima srpskim grobarima ! Koliko su pravih crnogoraca do danas pou.bijali srbi genocidasi, ne zaboravite i ne oprostite im to nikada !
@izet ...to ti je bilo otprilike \'vako 94-e :) zapad: \"oš napustit miloševića ?\" milo: \"oću, oca mi moga\" zapad: \"onda ne objavljujemo o kriminalu\" milo: \"fala, đe čuli i ne čuli\"
Jel zna ko koliko je ovaj mafiozo pri i na vlasti? Ima li 25 godina?
Ovo je presmiješno... Eto kako je kad u maloj državici možeš zaposliti pola glasačkog tijela u državnoj administraciji i time obezbijediš sebi glasove... A tek kakav dil ovaj gorštak ima sa EU kad ga ne kažnjavaju za očigledni i dokazani šverc i za njegove stotine milijuna eura na računima koje sigurno nije mogao dobiti baveći se isključivo politikom... Jedino je zaslužan za udaljavanje od Srbije i ništa više...
Crnogorska Cosa Nostra.
...dakle, don milo je još uvijek poslušan....dobio je ponudu koju nije mog\'o odbiti :)
I SDP IDE NAPRIJED !!!!! U PROVALIJU !!!!!