Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alo bre dijabole neobrazovane,koji vam je ocin?nasli se seljaci,pa koveli ajde da se malo svadjamo i castimo.ako bas toliko mrzite jedni druge i ako vam je toliko stalo do toga da onom drugom je**te sve po spisku,uzmete lepo i napravite neki forum pa se tamo zajebavajte do mile volje.covece,pa nemate postovanja prema devojci...ovo je napravljeno da bi mi pisali o njoj i temama vezanim za nju ili necemu neposredno povezanom sa ovom temom,a vi nasli da ovde sirite propagandu.stvarno ste nekulturni.
@isp Ispod slike ti pise Anita sa ocem!Pozdrav! Od ovolikih n.karadnih komentara mogu samo dobit NUSPOJAVE.Pojedincima svaka cast na pozitiv.koment.Saucesce porodici.
DA NIJE SVOJ TATA BIO DOBROVOLAC NA RATISTE ????? mozda je ucestovao po bosni.... koliko su djeca umrli????? jel to zanima srbe????
KOLIKO SU POGINULI I SILOVANI PO BOSNU PA DA PLACEMO ZA TU SRPKINJU?????? NAS BOSANCI TO NE ZANIMA NEK SVE SRBE UMIRU....
STETA STO NEMA TAKVI VIJESTI SVAKI DAN.... SRBE SU GENOCIDASI...
Ove b_ahlije samo gledaju šta se dešava u tuđem dvorištu...odstupite bre
Pa dajte molim vas, mozete zabraniti komentarisanje na glupim clancima o nogama Jessice Albe ili sisama Kim K. a ovdje pustate ovolike grozote!!!!!!! SRAM VAS BILO!!!!!!!
akademik zacepi tu maloumnu labrnju p.e.de.rc.in.o tvom p.e.der.lu.ku nikad kraja sta se tu prenemazes i kukas...jest turci vas ka.ra.li 500 god pa sta.. ti umjesto da se odupires tome tebi i sad ku.ra.c iz ociju viri i veci si feget neg sto su ti bili preci prije 500 god..sta radite od otadbine tolko turskih ki.ta vam cukundjedi primili,a vi niste nimalo ojacali hehheheh
@akademik jel istina sto se pricha po srpskim forumima da si dijete incesta!? pa valjda otud ovolika slijepa crijeva u tim tvojim napacenim mozdanim vijugama
I OPET GROKCE BOLE.SNJACKA SUNE.TARSKA PERI.GUZANSKA BALI.YSKA LOJAVA FASISTICKA TERO.RIS.TICKA POTU.RICKA Iz.met.SLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLE.SNJACI MUS.LI.MAJMUNI! PO.PISAM IM SE NA ME.ZARJA NA KOVA.CIMA I IS.KE.NJAM SE NA TA.BUT HALA.hovog EPILEPTICNOG PE.DOFILSKOG TERO.RIS.TICKOG KRMECEG KO.PILETA Maj.mUn.HAMEDA PEJ.GOV.NERA KOJI JE HAN.DRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM JE.BEM RETARDIRANO TERO.RISTICKO FASI.STICKO BALI.YSKO!
Svi oni koji razmishljaju na taj nacin (a ti si jedan od njih) su isti kao oni koji su to i radili! Sram te bilo ti si gori od njih! BOG SAMI ZNA STA BI TI RADIO FASHIST.O!
ZALOSNO,JADNO DIJETE A BILA JE TAKO LIJEPA!!!!!
doktori ne znaju zašto je preminula
uvijek mi je zao kada cujem da je neko mlad izgubio zivot radi gluposti:( nadam se da ce joj Bog oprostiti mladost ludost. ovo samo pokazuje kako su se ljudi otuđili... vjerovatno nije imala koga ni nazvati.
Ja bi je je-bo da mi je kcerka BIH4EVER!